Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi lesz most a Telenorral?

Mi lesz most a Telenorral?

Figyelt kérdés
Elvileg az állam 25% részesedést vásárol benne.

2019. szept. 20. 23:44
 1/7 anonim válasza:
19%
Az lesz velük, hogy én megyek át hozzájuk, mert Fideszes vagyok.
2019. szept. 21. 00:26
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Rosszabb nem lesz, mert már most is ritka szar. De jobb se....

Nekem még a norvég, igazi telenor időkből van egy hello data csomagom, korlátlan nettel, havi 5500-ért. Folyamatosan hívnak, hogy váltsak, zaklatnak. De ennél csak rosszabb/drágább csomagjaik vannak, így hülye lennék... Sajnálom, hogy elmentek. Ez a cseh csürhe semmire nem jó, a magyar állam és Lőrinc meg végképp nem lesznek azok... Sose volt jó a telenor, de legalább nem voltak szarabbak se a többieknél. Így viszont kuka... Amíg nem szűnik meg, addig jó nekem ez a korlátlan csomag, utána viszont váltok.

Digiben bíztam, de ellehetetlenítik őket sajnos, nem kapnak frekvenciát. Pedig brutálisan aláígérnének mindenkinek a románok, mint ahogyan azt kábel/műholdas szolgáltatásnál is teszik. De úgy látszik ide nem kell a verseny. Telekom sakkban tartja az államot, valószínűleg ezért került a t-systems Lölőhöz (4iG). Ez volt a feltétele annak, hogy tovább kartellezhessenek a mostani szolgáltatókkal (azaz, hogy kizérjék a digit a versenyből). UPC(Vodafone) is szépen benne van ebben a buliban úgy látom. Nem lesz itt semmiféle verseny. Szépen egyszerre kiépítik az 5G-t is majd, tutyimutyin, szar minőségben, szétlopva az egészet. Éljen... 🙁

2019. szept. 21. 00:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos...
2019. szept. 21. 02:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a netes stickjuk idaig okes, foleg ha mobilnettel kell osszehasonlitanom. A telefonos hulyeseguk meg nem erdekel. Egyedul ez ami veri a tobbit. Nem ertem h a tobbi miert nem csinal ilyen hordozhato netet.
2019. szept. 21. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi
2019. szept. 21. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Feltűnően sok 5g frekvenciát fognak nyerni, ezt követően a jelenleg telekomnal levő állami előfizetések át fognak vándorolni hozzájuk.

Lesz valami idióta neve, nem tudom, Magyar Nemzeti Turul.

Végül olyan törvények születnek, hogy csak a magyar nemzeti turul távközlési Zrt működhessen, és a végén állami hitelből megveszi Jászai, vagy Lölö magánkézbe, áron alul az egészet.

2019. szept. 21. 10:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Az O2 brand behozatala tehát szinte teljesen kizárt?
2019. szept. 21. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!