Mi lesz most a Telenorral?
Rosszabb nem lesz, mert már most is ritka szar. De jobb se....
Nekem még a norvég, igazi telenor időkből van egy hello data csomagom, korlátlan nettel, havi 5500-ért. Folyamatosan hívnak, hogy váltsak, zaklatnak. De ennél csak rosszabb/drágább csomagjaik vannak, így hülye lennék... Sajnálom, hogy elmentek. Ez a cseh csürhe semmire nem jó, a magyar állam és Lőrinc meg végképp nem lesznek azok... Sose volt jó a telenor, de legalább nem voltak szarabbak se a többieknél. Így viszont kuka... Amíg nem szűnik meg, addig jó nekem ez a korlátlan csomag, utána viszont váltok.
Digiben bíztam, de ellehetetlenítik őket sajnos, nem kapnak frekvenciát. Pedig brutálisan aláígérnének mindenkinek a románok, mint ahogyan azt kábel/műholdas szolgáltatásnál is teszik. De úgy látszik ide nem kell a verseny. Telekom sakkban tartja az államot, valószínűleg ezért került a t-systems Lölőhöz (4iG). Ez volt a feltétele annak, hogy tovább kartellezhessenek a mostani szolgáltatókkal (azaz, hogy kizérjék a digit a versenyből). UPC(Vodafone) is szépen benne van ebben a buliban úgy látom. Nem lesz itt semmiféle verseny. Szépen egyszerre kiépítik az 5G-t is majd, tutyimutyin, szar minőségben, szétlopva az egészet. Éljen... 🙁
Feltűnően sok 5g frekvenciát fognak nyerni, ezt követően a jelenleg telekomnal levő állami előfizetések át fognak vándorolni hozzájuk.
Lesz valami idióta neve, nem tudom, Magyar Nemzeti Turul.
Végül olyan törvények születnek, hogy csak a magyar nemzeti turul távközlési Zrt működhessen, és a végén állami hitelből megveszi Jászai, vagy Lölö magánkézbe, áron alul az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!