Tényleg igaz az hogy a sok IT tanfolyam miatt annyi kezdő árasztotta el az IT piacot, hogy teljesen kezdőket gyakorlatilag már nem is keresnek a cégek vagy csak nagyon kevés fizetésért?
Tapasztalatot kell szerezni már egyetem alatt folyamatosan,mondjuk bulizás meg csajozás helyett,én is ìgy tettem.
26 éves koromig csak kódoltam,dolgoztam meg sport.
Semmi más nem ment.
Csak így lehet.
Nem jó programozó lesz belőled, ha nem sikerül alap infokat eljuttatni az agyadig.
"Csak nagyon megtévesztő a propaganda ami megy. Mert az ömlik mindenhonnan hogy a kezdőket is vadászpuskával vadásszák a cégek és licitálnak rájuk."
Kezdőkre nem licitál,nem állítottak ilyet. Mostanában inkább azt írják, hogy a csak alapszintet elért, gyorstalpalón végzettek számára egyre kevesebb hely van. Ez logikus is, hiszen évek óta gyártják őket, és ilyen alacsony poziból csak véges számú van. Nem árt, ha egy projektben olyanok is dolgoznak, sőt főleg olyanok dolgoznak, akik értik a munkájukat.
Buták meg sehová sem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!