Hogyan szerezzek interneten penzt?
NE dőlj be a csalóknak!
interneten NEM lehet pénzt keresni!
HA nem fogadod meg a tanácsomat, akkor ne nyavalyogj egy újabb kérdésben, hogy jól csőbe húztak téged az interneten!
Én is regiztem egy kérdőíves oldalra, a regizésért kaptam 1.5 Eurót, aztán kérdőív sehol. De ha a 1.5Eurómat ki szeretném venni, akkor lenyúlnak belőle 1-et, így maradna 0.5, mert csak 100Eurónál utalnak levonás nélkül, azt meg soha nem éred el. Mindíg felmegyek a honlapjukra, és ki van írva, hogy sajnos nincs önnek való kérdőívünk. Jól ki van ez találva.
a hírdetés olvasásért fizetnek, kemény 4 ft-okat kérek le 3 naponta (mert így biztosabb, hogy átutalják), de vagy 200kattintásért fizet 4 ft-ot... Szóval tényleg ne erre alapozd a jövődet. Én is csak unalomból csinálom, mert itthon vagyok a kisfiammal és amikor alszik, akkor nézem a hírdetéseket. De nagyon sok a csaló oldal, szinte mindennap eltűnik 1-1 oldal, amit addig mindenki megbízhatónak tudott.
Én se tudok jó oldalakat-vagy átverés vagy rohadt lassan jön a pénz.
Annál inkább tudok ajánlani egy pocket change nevü androidos appot,azzal lehet pénzt szerválni h. androidos appokat használsz (napi bejelentkezési bónusz,érj el XY barátot,naponta XY dolgot szerez STB.
Bát nem túl paypal barát,az amazont támogatja,googleplayos kupon is van sőt,akár Xboxra vagy PS3ra is válthatod pontjaidat (amazonom viszont lehet paypsl pénzt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!