Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Informatikusok! Mennyit...

Informatikusok! Mennyit kerestek és mennyit raktok havonta félre? Hány éve vagytok a szakmában?

Figyelt kérdés
2019. szept. 10. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Nettó 1,2 - 1,5 között projekt mennyiségtől függően.

Olyan 6-800 körül rakok félre.

Albérletben lakom, havi szinten utazom, és mindenből minőséget veszek.

Ha nagyon össze szorítanám a nadrágszíjat, akkor havi 1-et el tudnék rakni.

2019. szept. 10. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Az Óbudain végeztem villamosmérnökként 23 évesen, de már az elejétől (sőt már a suli alatt) képeztem át magam és mostanra azt gondolom teljes értékű programozó vagyok, illetve a munkám is már kizárólag ezzel kapcsolatos.

A Boschnál dolgozom Pesten és nettó 450 körül keresek, de úgy, hogy heti 1 nap távmunkába ki van adva (amikor nem kell csinálnom igazából semmit szó szerint), illetve a maradék 4 napon is 3-ból 2 órában nem sok dolgom van bent az irodában.

Ja és változó kb. havi 100-200 ezret rakok félre a fizumból. (Tavaly pl. talán ilyen 2 milliót.)

26/F

2019. szept. 10. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Ismerősi körömben 4-500 ezret keresnek.
2019. szept. 10. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

2 millió felett de brit cégnek dolgozok, ott éltem évekig és mikor hazaköltöztem maradhattam, innen dolgozok oda. Programozás.

20 év gyakorlat.

Kb 1.6 milliót félreteszek.

2019. szept. 10. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Miért lettem lepontozva?
2019. szept. 10. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

1,2-1,4, attól függ, hogy mennyit dolgozom. Külföldi cég, számlát adok.

6-800 ezeret teszek félre. Otthon élek, 1,5 éve dolgozom konkrétan, előtte saját projectekkel foglalkoztam. 12 éves korom óta foglalkozom programozással kb.

2019. szept. 11. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!