Informatikusok! Mennyit kerestek és mennyit raktok havonta félre? Hány éve vagytok a szakmában?
Nettó 1,2 - 1,5 között projekt mennyiségtől függően.
Olyan 6-800 körül rakok félre.
Albérletben lakom, havi szinten utazom, és mindenből minőséget veszek.
Ha nagyon össze szorítanám a nadrágszíjat, akkor havi 1-et el tudnék rakni.
Az Óbudain végeztem villamosmérnökként 23 évesen, de már az elejétől (sőt már a suli alatt) képeztem át magam és mostanra azt gondolom teljes értékű programozó vagyok, illetve a munkám is már kizárólag ezzel kapcsolatos.
A Boschnál dolgozom Pesten és nettó 450 körül keresek, de úgy, hogy heti 1 nap távmunkába ki van adva (amikor nem kell csinálnom igazából semmit szó szerint), illetve a maradék 4 napon is 3-ból 2 órában nem sok dolgom van bent az irodában.
Ja és változó kb. havi 100-200 ezret rakok félre a fizumból. (Tavaly pl. talán ilyen 2 milliót.)
26/F
2 millió felett de brit cégnek dolgozok, ott éltem évekig és mikor hazaköltöztem maradhattam, innen dolgozok oda. Programozás.
20 év gyakorlat.
Kb 1.6 milliót félreteszek.
1,2-1,4, attól függ, hogy mennyit dolgozom. Külföldi cég, számlát adok.
6-800 ezeret teszek félre. Otthon élek, 1,5 éve dolgozom konkrétan, előtte saját projectekkel foglalkoztam. 12 éves korom óta foglalkozom programozással kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!