PairDime vissza nem térítendő támogatások pályázat 2019 - tapasztalat?
Egy PairDime Kft. nevű könyvkiadó pályázatot hirdetett, amin nyerni lehet 600 000 Ft-ot, különböző hardvereket és ingyen weboldalkészítést. Összesen 15 millió Ft értéjű nyereményt osztanak szét, cserébe a nyeretesek 3 évig kell hogy reklámozzák a céget.
A pályázati felhívás elég jól kidolgozott, hitelesnek tűnik, és amúgy sem akarok rosszhiszemű lenni, de mégiscsak fura, hogy egy könyvkiadó számára ez a legjobb marketingmódszer, ráadásul úgy, hogy a gugli szerint csak 3 éve jött létre, és 2,3 millió a tavalyi nettó árbevétele.
Mit gondoltok, van itt valami trükk?
Nincs alapvetően semmi trükk a történetben és most nyitva van a 2020-as részleg, ami némileg egyszerűsödött a 2019-eshez képest, mert most már csak pénzbeli támogotás van, nyilván, erre volt igény.
A lényeg, hogy értelmes pályázatot adj be, ne ríjon le róla, hogy cserélni szeretnéd a fagyasztóládát otthon vagy új mobilt szeretnél, amire annyi alibit húzol, hogy a negyvenezredik véleményezős csatornát akarod működtetni vele.
Én pl. videót vágok, programozok a kedvenc videojáték konzolomra és Windows alá is készítek fejlesztőeszközöket, de mivel nem tudtam eddig a szakmámban elhelyezkedni, pályáztam. A Pairdime-nál szeretik, ha játékfejlesztéssel vagy videós tartalomgyártással kapcsolatban akarsz valamit, mivel ők maguk is nagy rajongói a témának.
Én gondolkoztam rajta, hogy mi lenne a legfontosabb, mert a kamerám ugyan csak 720p-t tud, de még egész vállalható a képe, a mikrofonom sem rossz, viszont egy elég régi laptopon dolgozom (A5-ös Lenovo), Pycharm-nak 5 perc, mire feláll, a Vegasnak is kb. ennyi, de ami az igazi rémálom, a renderelés. Amikor a videó nyersanyagát alakítom a megfelelő zajtalanított anyagra, vagy amikor a kész cuccot mentem ki, azt 3-4 nap úgy, hogy a gép folyamatosan megy. Szóval ez így elég necces. :D Sajnos a pandémia közbeszólt, most tartunk ott, hogy a gép magját már átbeszéltük, szóval az alaplap, proci és memória már beszerzés alatt van, aztán jöhet a többi. Nem kell tőlük félni. :D
Itt van a 2020-as:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!