Kihagyjam az önéletrajzomból az irreleváns szakmai tapasztalatokat?
Jelenleg csak szakmai önéletrajzom van, ami tele van régészeti terepi tapasztalattal, illetve egy szem konferencia előadással. Ettől teljesen független diákmunkára szeretnék jelentkezni az egyetem mellett és nem tudom, hogy ezeket benne hagyjam az önéletrajzban vagy pedig szedjem ki. Egyrészt valamennyire irreleváns, de másrészről csak ilyen munkatapasztalatom van és ezek nélkül teljesen üres lenne az önéletrajzom, illetve valamennyire csak látszódik benne, hogy hozzávetőlegesen kompetens vagyok bonyolultabb munkákra is. Sok benne a nemzetközi projekt is ahol angol volt a munkanyelv, illetve elvétve supervisor is voltam. Esetleg szabjam át úgy, hogy azok az ásatások maradjanak benne, ahol angol volt a munkanyelv?
Még keresem, hogy hova küldhetem be az önéletrajzom, valami olyan diákmunkában gondolkozom jelenleg, ahol tudom hasznosítani az angoltudásom.
Hagyd benne, csak ne részletesen szerepeljen. Csak a dátum, munkahely, pozíció. De ne legyen részletezve, hogy mi volt a feladatod, stb.
Így látszik, hogy csináltál valamit, de nem lesz túl részletezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!