Mentike kérdése:
Hová tudnék beinvesztálni 50 000 Ft-ot hogy az a lehető legtöbbet hozzon? Kb.4-5 évig tudnám nélkülözni ezt az összeget Van valakinek bevált invesztíciós ötlete, tapasztalata ami ilyen összeggel is megvalósítható? köszi minden tippet
Figyelt kérdés
2019. szept. 8. 22:01
3/9 anonim válasza:
50e forintot 'invesztalni'? Konyorgom, egy honap alatt megy el ennyi etkezesre (menzan, plusz par reggeli, neha egy fagyi), te mirol beszelsz?
4/9 anonim válasza:
Tőzsdén veszel belőle részvényt és vagy elveszíted az egészet vagy megtöbbszörözöd.
Állampapírt veszel belőle és lesz kb. évi 2000Ft-tal többed.
Beiratkozol egy nyelvtanfolyamra és megtanulsz egy nyelvet amivel aztán olyan munkahelyen tudsz elhelyezkedni ahol szükség van rá és magasabb fizetést kapsz.
5/9 anonim válasza:
Ilyen összeggel ne akarj befektetni :D
Max e-gépkocsi nyeremény betétkönyvet tudom ajánlani. Egy minimális esélyt kapsz, hogy nyerj egy autót (ne nagyon éld bele magad). Aztán ha kell a lóvé, akkor kikéred. Az utalási költséget fogod csak bukni rajta.
6/9 anonim válasza:
Haver... Többért vásároltam ma a plázában.
7/9 anonim válasza:
Ez valami vicc? Tegnap többet költöttem a semmire, mint ez a hatalmas befektetés.
8/9 anonim válasza:
Ennyit fizettem anno külföldi munkaerő közvetítőnek ( repjegyek, orvosi, stb. költségekre) . Elég jól bevált , 4-5 év alatt, pár 10 millió visszajön belőle.
9/9 anonim válasza:
Kedves Mentike, eltelt 4 év a kérdésed kiírása óta. Mibe sikerült invesztálnod az 50-est?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!