Hány éves kortól lehet bankkártyám?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nos szeretnék nyitni egy bankszámlát, amire rátehetném a nyári munkával összespórolt pénzem, illetve akkor már egy bankkártyát is. Ezt hány éves kortól, hol és hogyan lehet igényelni? Fontos lenne hogy ingyenes legyen, és ha valakinek van kedve örülnék ha leírná a menetét, ezt hogy lehet. Előre is köszi :).2019. szept. 1. 22:29
11/15 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy előre is köszi, nem véletlen. Illetve nincs kb semmi különbség a bankok közt itt és ott.
2019. szept. 3. 13:19
12/15 anonim válasza:
“mert rohdatul nincs kedvem random bankokba bemenni, megkérdezni hogy mi hogy van, ráadás szlovákul”
Igazad van cimbora!
Mi vad idegenek szívesen megtesszük ezt neked, majd körbejárjuk az összes szlovák bankot, tárgyalunk velük szlovákul, és készítünk neked egy vezetői döntés előkészítő anyagot.
13/15 A kérdező kommentje:
Nyugi van haver. Ilyet én nem modtam, nem fogok elnézést kérni azért mert kértem egy kis segítséget. Nem tudom neked milyen problémád lehet de basszus már, ne itt éld ki magad.
2019. szept. 3. 15:03
14/15 anonim válasza:
marha nagy arcú kiscsákó vagy.
életed kérdése, hogy hány évesen lehet bankkártyád, de közben akkora arcod van, hogy alig férsz a monitor elé.
15/15 A kérdező kommentje:
Elértünk arra a szintre hogy oltogatással próbálsz igazat adni, magadnak. Nem kell, felesleges. Szerintem picit túlizgulod a dolgot. Hiába itt a más stílusok, én sem vagyok hülye, kezeljük már éretten a dolgot. Én segítséget kértem, kimaradt egy részlet. Ti segítettetek, utólag kiderül hogy számomra nem hasznos, nem kell kiakadni. Az a pár perc erőfeszítés, lehet majd valakinek hasznos lesz ez a kérdés. Nem kell itt veszekedni.
2019. szept. 3. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!