Hogyha a kocsmát nyitok egy faház vendéglátó épületben, ott mennyire változnak az előírások? Gondolok itt a balesetekre, tűzveszélyre.
tapasztalat hogy az önkormányzat semmi nem segít, viszont ha nem jól csinálsz valamit akkor büntetnek. Minden szabályt meg ha belepusztulnál akkor sem tudnál betartani, a vendéglátó helyek 99,99%-ban például nincs kötelező munkavédelmi kockázatértékelés. Ha pedig bejelentesz pedig 8 órásba akkor azonnal csődbemész. Tudom mert én is üzemeltettem 3 kocsmát, de ennek már vége.
Tűzvédelmi szempontból kérdés hogy faházban szeretnéd, kell egy tűzvédelmi tervező, de nem kell megijedni, nem kerülnek sokba.
"találtam a faházat, olcsóbb lenne mint a beton."
Mutass egyetlen betonból készült kocsmát... Csak egyet.
Az a baj ezekjel mi is néztük náluk, hogy epitesugyikeg pont a kozmuvek beton alap stb miatt nem biztis hofy olcsobban jön ki. Ha van vezetékes vized telken azt be kelk vezetni a házba arokasasas betonozas stb és a kuallasokat a vendeglatoheky termekkorenek megfelekien kell kualakitani abból kell 3 vagy 5 pontos a. Csak ez eleg sokbs bekeszalad egy bérelt helyhez képest ahol mindig fettek eddig vízmintát.
Érintésvédelem ugyanigy csak épp elektromis halozat bekitese engedélyeztetés és meg utana berendezett állapotban az érintésvédelem 3 évre, a tűzvédelmi terv 5 évre készíthető.
Előírások szerinti helyre kihekyezett oktokrszulej utanvilagito tablak stb kb ugyanaz. De 0 -rol fahazat erre építeni elég meredek ötlet. Ha csak nem mas alternatívád is van hekyette és mindenképp építkeznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!