Lehetséges ez 17 évesen?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és voltam nyári munkán. Azon gondolkoztam, hogy a fizetésem meg tudnám e növelni valahogy. Eszembe jutott, higy régen hallottam arról, hogy lehet cégeknél részesedést venni és ha a cég nyereséges akkor te is kapsz pénzt. Nem tusok erről sok mindent, nem tudom higy működik. Esetleg valaki tudja vagy csinál hasonlót2019. aug. 18. 16:51
1/3 anonim válasza:
Egy cég fél millió+ után áll szóba veled.
2/3 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy ha majd lesz teljes munkaidős állásod, akkor - ha olyan cégnél helyezkedsz el ahol van ilyen opció - fizetésed egy részét részvényekben kaphatod meg? Itthon ez elég ritka, általában a vezető beosztásúaknak ajánl fel ilyet néhány cég. Természetesen csak olyanok, amik a tőzsdén is vannak.
3/3 anonim válasza:
Röviden: ebben ne gondolkozz, nagyon sok macera lenne elintézni, és ahogy már írták itt állt. milliós összegekről van szó. Sőt még ha meg is tennéd csak sokára térülne meg! Főleg ha 100 ezreket tudnál befektetni + full bukó is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!