Tartozom 85e Fortinttal! Hogyan adjam vissza? (lent)
Sziasztok!
Kölcsönkértem valakitől, következő havi fizetésig. És most véresen követeli, azonnal! Hogy adjam vissza neki? Honnan szedjek pénzt hirtelen? Napi 12 órát dolgozom most minden nap. Másodállás nem megy. Hitel sem.
Egyébként meg szart se ér azzal hogy elmegy a rendőrségre. Azzal semmit nem tud bizonyítani hogy átutalt egy összeget...
Azt se tudja bizonyítani, hogy kölcsön volt és vissza kell fizetned, kivéve ha papírt írtatok róla, de ezt erősen kétlem.
Nem nagyon tudom elhinni hogy van vki aki erre kert kolcson es a masik hogy nem erti meg hogy meg nincs szeptember.
Vmi nem okes ebben a sztoriban.
"Nem nagyon tudom elhinni hogy van vki aki erre kert kolcson"
Miért? Ez a része még a leghihetőbb, én is voltam olyan helyzetbe hogy nem volt pénz és naná hogy akkor lett beteg a kutyám úgyhogy nekem is kölcsön kellett ezért kérnem. A másik részét viszont én sem hiszem.
Aranyszabaly: Aki nem segít szivesen annak a segitseget sose vedd igenybe. Vhogy az Isten mindig atsegit es lesz vhogy.
Ez a tanulság, jobb ha elkerulod az olyanokat akik nem szivesen segítenek.
Tehát, ha el is megy a rendőrségre, nem csinálnak semmit? :D
De, meghallgatják aztán elzavarják.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs lehetősége jogi útra terelni a dolgot, csupán azt, hogy nem a rendőrségre kell mennie ez ügyben.
Bár ha valóban visszaadod neki a pénzt szeptember elején akkor vélhetően addig semmi érdemit nem tud úgyse intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!