Folyton ezt a választ kapom amikor rendelni akarok. Mit kéne tenni, hogy tudjak rendelni?
Szerintem jobban jársz, ha nem tudsz fizetni a bankkártyával - ugyanis semmi contact, semmilyen székhely, telephely, telefon, SEMMI NINCS megadva!!!
Ez eleve szabálytalan, de ilyen oldalról SOHA NEM VÁSÁROLUNK a neten!! Ugyanis ha bármi problémád van, mindössze egyetlen email cím áll rendelkezésedre, ahol vagy válaszolnak vagy nem (inkább az utóbbi) és semmit nem tudsz tenni, hogy visszaszerezd a pénzed.
Ha szerencséd van és tényleg egy valós banknak adtad meg a kártyád adatait, akkor az a valós bank úgy tűnik letiltotta az általad használni kívánt oldalt, valószínűleg a sok nem teljesült vásárlás (=átverés) miatt (az átvert vásárlók chargebacket indítottak, és egy mennyiség után az eladó bankja ezt megteheti).
Mondjuk én eleve nem is adtam volna meg az adataimat egy olyan oldalon, ahol az egyetlen adat és kapcsolati cím egy gmailes cím... De legalább biztos jó árak voltak rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!