Posta probléma. Van tanácsotok?
A postásunk nem mindig úgy végzi a munkáját ahogy kellene így sokszor nem kapjuk meg a nem aláírós leveleket illetve van egy családtagunk aki nem mindig adja oda.
Mit lehetne tenni,hogy elkerüljük a postát? Esetleg van olyan lehetőség,hogy feltöltik egy netes oldalra a küldeményeket és onnan továbbítják mi letölthetjük őket? Vagy lehet kérvényezni a postát,hogy bizonyos családtagok ne vehessenek át leveleket?
Köszönöm előre is!
A számlákat kérheted elektronikus úton utalással/díj lehívással, ezzel elkerülöd a postát.
A kézbesítéssel kapcsolatos dolgaidat pedig megoldhatod egy postafiók bérléssel: Jelzed a cím változást azoknál akiktől postát vársz és a postán is kérhetsz átirányítást (aki mégsem postafiókra küldené a leveled, azé is oda érkezne)
Van ilyen szolgáltatásuk, pár hónapja olvastam róla a posta oldalán, ott nézd meg! VAgy csak terv volt? Nem tudom. Mindenesetre az nem működik, hogy egy családtag nem veheti át, mert a postás nem fog azzal foglalkozni, hogy Béla családtag átveheti-e vagy sem. Hivatalosan nem veheti át, de gondoljátok el, van elég melója, becsönget, Béla családtag megjelenik, a postás megkérdezi, hogy - -
- Gizi családtad itthon van?
- Nincs itthon.
- Akkor a papírt itthon hagyom, viszontlátásra Béla családtag!
Fogja, odaadja és kész. A miénk se lacafacázik... A bérlőknek simán odaadja a levelemet, aztán 1-jén megtalálom a konyhában... Hiába szóltam a postásnak, a bérlőknek, hogy ne vegyék át, ne adja oda...
Hogy mit lehet tenni? Postafiókra kell kérni a leveleket, már amelyik szolgáltató, akárki engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!