El szeretnék adni egy hitellel felvett laptopot úgy lehetséges ahogy lent van?
1.- eladni nem fogod tudni annyiért, mint amennyiért vetted
2.- ha eladod, akkor marad a nyakadon egy hitel - a laptop árát persze elköltöd majd, nyilván.
3. ha valami miatt megbántad a vásárlást, akkor miért nem mész vissza és kérdezed mag, hogy mit lehetne csinálni, hogy lehetne felbontani a szerződést. Bukni így is, úgyis fogsz rajta.
4.- ha úgy gondolod, hogy most elköltöd a pénzt, amit kapsz a laptopért, aztán majd nem fizeted a hitelt, én a helyedben nem tenném: egyrészt be fogják rajtad hajtani végrehajtással és akkor SOKKAL TÖBBET KELL MAJD FIZETNED, másrészt, ha a vevő megtudja, hogy még hitel van a laptopon, netán visszaveszik (gyártási szám, stb alapján a laptopot), hát, akkor bizony nem lennék a helyedben, mert jó eséllyel megvár egyszer hazafelé menet valahol.
Hallottam én már hasonló esetről, amikor az eladó rettegett, mert átvágta a vevőt, a vevő meg megtudta, hol lakik.
Még egyszer mondom: inkább menj vissza és bontasd fel a hitelt - jobban jársz, még ha buksz is vele egy keveset.
14 munkanapig elálhatsz a netes vásárlástól.
Hitelt nem tudom hogy működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!