Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » El szeretnék adni egy hitellel...

El szeretnék adni egy hitellel felvett laptopot úgy lehetséges ahogy lent van?

Figyelt kérdés
Felvettem egy 400 ezer forintos laptopot és el szeretném adni. Még csak az első hónapban vagyok még van 23. El tudom úgy adni a laptopot hogy senki sem tudja meg hogy még friss hiteles, ill. a laptopon meg tudja valaki nézni hogy most hitellel lett véve vagy nem vagy valami információt? Fizetném míg le nem telik csak el is szeretném adni. Eredeti win 10-el vettem, abba lehet olyan információ amiből kiderülhet valami? :)
2019. aug. 9. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Senki sem tudja meg, de a hitelt neked kell fizetni tovább. Ha esetleg van benne 4G modem, azt letilthatják ha nem fizeted és a vevő feljelenthet téged, mert feltételezheti, hogy lopott laptopot adtál el. Más módon nem derül ki.
2019. aug. 9. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1.- eladni nem fogod tudni annyiért, mint amennyiért vetted

2.- ha eladod, akkor marad a nyakadon egy hitel - a laptop árát persze elköltöd majd, nyilván.

3. ha valami miatt megbántad a vásárlást, akkor miért nem mész vissza és kérdezed mag, hogy mit lehetne csinálni, hogy lehetne felbontani a szerződést. Bukni így is, úgyis fogsz rajta.

4.- ha úgy gondolod, hogy most elköltöd a pénzt, amit kapsz a laptopért, aztán majd nem fizeted a hitelt, én a helyedben nem tenném: egyrészt be fogják rajtad hajtani végrehajtással és akkor SOKKAL TÖBBET KELL MAJD FIZETNED, másrészt, ha a vevő megtudja, hogy még hitel van a laptopon, netán visszaveszik (gyártási szám, stb alapján a laptopot), hát, akkor bizony nem lennék a helyedben, mert jó eséllyel megvár egyszer hazafelé menet valahol.

Hallottam én már hasonló esetről, amikor az eladó rettegett, mert átvágta a vevőt, a vevő meg megtudta, hol lakik.

Még egyszer mondom: inkább menj vissza és bontasd fel a hitelt - jobban jársz, még ha buksz is vele egy keveset.

2019. aug. 9. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
0 THM-es szemelyi hitelt szeretnel? :D
2019. aug. 9. 18:17
 4/4 anonim válasza:
59%

14 munkanapig elálhatsz a netes vásárlástól.

Hitelt nem tudom hogy működik

2019. aug. 9. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!