Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Biatorbágyi Premier Outlet...

Biatorbágyi Premier Outlet árazásai?

Figyelt kérdés
Mennyivel olcsóbbak ezen a helyen a kiárusított termékek? Mondjuk milyen árban lehet kapni Budmil pólót? Megéri ide ellátogatni vagy jobb ha akciósan veszünk meg valamit egy sima márkaboltban?

2019. aug. 2. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Közepesen olcsóbb. Nem fogjuk áttúrni helyetted a kínálatot, hogy van-e budmil póló, keresd meg te. Azt, hogy neked megéri azt mi honnan tudjuk?
2019. aug. 2. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Néhányszor voltunk kint, nekünk nem érte meg. Ha egy üzletben nagy akció van, akkor lehet, hogy jók az árak, de oda sose jutottunk be - 15 méteres sor állt a bejáratnál, és a biztonsági őr engedett be, ha valaki kijött. Vettem egyszer egy csizmát, baromira örültem, hogy milyen jó áron volt. Eredeti ár (csak kb emlékszem már) 25 ezer, outlet ár 20 ezer, akciós outlet ár 16 ezer. Hazaérve meg akartam mutatni egy barátnőmnek, de mivel bénán fotózok, inkább meggugiztam, hogy majd linket küldök neki. Több webáruházban is megtaláltam, 15 ezerért...

Nem azt mondom, lehet találni jó áron dolgokat, de ne arra számíts, hogy minden a bolti ár töredékéért lesz.

2019. aug. 2. 14:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Nyilván tudom, hogy lehet kapni Budmil pólót, csak viszonyítási alapnak gondoltam. Viszont köszönöm a segítséget.
2019. aug. 3. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!