E-bayen meg kell vegyem a terméket, ha ajánlatot tettem rá, de az eladó nem fogadta el és ajánlott helyette egy saját árat? Illetve, ha ezt nem fogadom el, akkor meg kell vennem, a régi áron?
Figyelt kérdés
E-bayen volt egy fix áras termék, ahol lehetett ajánlatot tenni, hogy mennyiért venném meg. Az eladó nem fogadta el a verziómat, helyette tett ő is egy ajánlatot, hogy mennyiért adná oda olcsóbban. AZ ajánlat 2 napig érvényes. Ha ezt nem fogadom el, és nem is reagálok semmit, akkor muszáj megvennem a terméket? Illetve ha igen akkor eredeti árban? És egyáltalán megtehetem azt, hogy nem reagálok az ajánlatára?2019. júl. 30. 13:43
1/3 anonim válasza:
Nem muszáj. Pont az a lényege, hogy alkudtok. Most te jössz, mondhatod, hogy rendben van ez az ár, de mondhatsz egy harmadik verziót, ami magasabb az előző ajánlatodnál, de kevesebb az eladó ajánlatánál. Vagy mondhatod, hogy nem kell.
2/3 A kérdező kommentje:
És ha nem kérem, azt hogy tudom neki jelezni?
2019. júl. 30. 14:20
3/3 anonim válasza:
Decline vagy hagyod lejárni és semmit se nyomsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!