Ha eladok valamit drágábban, mint amennyibe került az pofátlanság?
Dehogy is, ezzel semmi gond nincs. Ha most kerülne 45e-be és keresnél egy balekot aki 75-ért megveszi az pofátlanság.
Most kvázi az új ár 70%áért adod ami korrekt.
Csak nehogy beleszaladj egy nigériai csalásba - mert azt jellemzősen az ilyen műszaki cuccokkal szokták eljátszani.
Megírja, hogy megvenné, aztán írja, hogy utalt, bizonylatot is küld, és gyorsan fel kéne adni, mert a "nagynénje épp a környéken jár", "most utazik az öccse épp valahová", stb indokokkal megsürgeti a feladát, te meg azt hiszed, valóban utalt és feladod - a pénz meg sose érkezik meg a számládra.
Szóval lehet, hogy valós a vevőd, de azért légy résen és addig ne add fel, amíg nem jön meg a pénz vagy személyes találkozó.
Nem tudom, miért lettem lehúzva, mert meg akartam óvni a kérdezőt egy esetleges nigériai csalástól.
A nigériai csalás egyik jellemzője, hogy akkor is jelentkezik vevő, ha irreálisan magas az ár, ha egyébként a saját országában is meg tudná venni, stb.
Na mindegy, látom itt is érvényesül a "szólj igazat és betörik a feled", akarom mondani segíts, hogy utána jól pofán vágjanak.
És azért nem a kérdésre válaszoltam, mert az már meg lett válaszolva addigra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!