Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg mi lennénk a leggázabb...

Tényleg mi lennénk a leggázabb ország?

Figyelt kérdés

Ebayen rendeltem egy Sony aksit, vissza is igazolta, majd írt nekem az eladó, hogy Magyarországra nem küldi semmiképpen. és gyorsan ki is írta a termékhez, hogy nem szállít Magyarországra.

Kérdeztem, h de mégis mi történt, miért pont ide nem? válasz: mert itt a küldemények többsége eltűnik vagy letagadják őket vagy étrdekes módon csak itt hibásak, stb, lényeg h mindig refund a vége.

Hasonló történt nemrég egy angol eladóval is, az mindenhova szállít "normál módban", de Maora csak külön biztosítva a csomagot, és drágább, mint maga a termék (az indok kb ugyanez volt).

A németnek, stb civilizált országba küldi normál módon is, 300-400 Ft-ért. Azért kemény ez is ...

Ennyire közismerten csaló nép lennénk az egész világ előtt? Végül is annyira nem csodálkozok, többen mesélik nagy örömmel, h még az ajánlott csomagokat is simán letagadják, csak hát itt az eredmény ....

[link]

(mikor rendeltem, nyilván nem volt még ott pirossal h "does not ship to Hungary")

2019. júl. 29. 08:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre mit lehet mondani, amikor ezen a kis fórumon is naponta van olyan kérdés, hogy lehetne okosban, olcsón, kicserélve visszaküldeni. Sajnos ez van. Azt már nem is merem mondani, hány ezer agyatlan van, aki azt se tudja mire van szüksége. Megrendeli, egy óra múlva itt sír, mert nem tudja lemondani. Inkább nem veszi át.
2019. júl. 29. 09:10
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Egy olyan országba ahol egy tolvaj kormány ilyen hosszan megél, mit vársz?
2019. júl. 29. 09:12
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Igen. Ahhoz, hogy ez megváltozzon, más mentalitás kell és másik kormány.
2019. júl. 29. 09:21
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
igen ez a leggázabb ország ezért emigráltam Kongóba
2019. júl. 29. 09:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez az eladó éppen sehova nem szállít Németországtól jobbra:

Excludes:

Austria, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Gibraltar, Greece, Guernsey, Hungary, Iceland, Ireland, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Svalbard and Jan Mayen, Vatican City State

2019. júl. 29. 09:54
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

"Ennyire közismerten csaló nép lennénk az egész világ előtt?"

Miért kell a postai szolgáltatás rossz színvonala alapján egy egész országot megítélni?

2019. júl. 29. 10:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy milyen a posta... De tényleg nagyon sok az, aki okosba oldja meg ezeket a dolgokat. Persze, ha téged is mondjuk 10 esetb36x pofáraejtenének, akkor te se postáznál az adott helyre.

Amúgy rengeteg a panasz a postai dolgozókra, amikor feladott, esetleg nyomonkövetett csomagok tűnnek el, vagy hiányosan érkeznek célba.

2019. júl. 29. 12:45
 8/12 A kérdező kommentje:

a Balkánt a legtöbb ki szokta zárni, mert ott aztán tényleg horror a posta, de nálunk se tökéletes persze, akár még az olaszhoz képest is kifejezetten tökély, csak sztem nem erről van szó.

a Monaco, Luxemburg, Lichteinstein, Gibraltár, egyéb miniállamok meg szinte minden eladónál ki vannak zárva, úgy tudom, ezekben az országokban a jogi szabályozás nem engedi be a kínai gagyikat úgy általában.

érdekes téma ... tényleg kíváncsi lennék egy nemzetközi statisztikára, h hol mennyi csomag tűnik el vagy "hibás"

2019. júl. 29. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Írország, Dánia, Ausztria, Finnország, Hollandia, Porgugália ...

Egyik sem miniállam se nem balkán. Ahogy azt sem hiszem, hogy az osztrák vagy Dán postások lopkodnák a kínai csomagokat...

2019. júl. 29. 16:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem, semmi baj nincs az országunkkal, pontosabban csak az, hogy nem a miénk....

Xar vezetők xar körülményeket teremtettek, ami alapján leírják az egész magyarságot és az a leggázabb, hogy hagyjuk. Tehát meg is érdemeljük....

2019. júl. 29. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!