Mi történik, ha nem fizetem az életbiztosításom?
Sziasztok!
Két évvel ezelőtt, Anyukám egyik barátnője kötött nekem biztosítást. Valamilyen jutalék miatt volt rá szüksége, és Ő fizette is helyettem egy darabig. Egy ideje kapom a leveleket, hogy nem fizeti. A kérdésem az lenne, hogy milyen következményei lehetnek ennek? Egyszerűen csak megszűnik a biztosítás, vagy megpróbálnak majd behajtani rajtam valamit?
Szóltam már neki többször is, hogy szüntesse meg, de úgy tűnik nem hajlandó. Én kézhez nem kaptam semmilyen szerződést, így nem tudom, hogy le tudom-e nélküle mondani, ha bemegyek a központba.
Előre is köszi a válaszokat!
Ha kockázati akkor simán megszűnik!
Ha megtakarításos akkor jó helyzetben vagy!
Ugyanis ő X ideig fizette neked, menj be biztosítóhoz, kérdezd meg visszatudod-e vásárolni, és akkor kapsz vissza pénzt, tehát kvázi ingyen lesz egy kis pénzed.
Ha nem tudod visszavásárolni, akkor kérdezd meg meddig kell fizetned amíg visszavásárolható lesz, és számold ki megéri-e neked. Nagy valószínűséggel megérné még fizetni neked!
Anyukád barátnője egy szélhámos. A jutalékért csinált kamu szerződéseket, csak pár hónap alatt bedőlt...
Ha ebből probléma lesz, mond meg az igazat, hogy neked ehhez semmi közöd, és a szerződéseken lévő aláírás nem a te aláírásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!