Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2009. 12. 23-án rendeztem a kötelező biztosításom, díjtartozásom, de az ügyintéző rosszul számolta ki a fizetendő díjat, ezért a MABISZ az egész befizetett díjat levonta. Áprilisban derült ki, hogy nincs érvényes kötelező biztosításom. Közben volt egy koccanásom, amit én okoztam.
2010. jún. 30. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

balhézol a biztosítónál és majd a polgári perben, amit az ügyintéző ellen indítasz visszaköveteled azt az összeget, amit kénytelen leszel kifizetni a koccanás vétlen sofőrjének

amúgy pszáf

2010. jún. 30. 19:37
 2/2 anonim ***** válasza:

A kérdésednek nincs értelme, a MABISZ nem von díjat.

A Mabisznak csak akkor kell díjat fizetned ha megszünt a köteleződ mert nem fizetted a díjat és őj biztosítást kötöttél. És nem dobtál ki véletlenül min 1 felszólítót és törlési értesítőt a kukába? december és április között elég sok idő van.

Ha megszűnt a biztosításod a MABISZ kifizeti a kárt, de vissza kell majd nekik fizetned az egészet.

Ha esetleg értelmesen leírod mi a helyzet megpróbálok segíteni, de tól kevés az információ amit írtál illetve valami nem stimmel vele.

2010. jún. 30. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!