Már kétszer bementem az okmányirodába de egyszer sem tudtam belépni az ügyfélkapumba. Vajon ha bemegyek akkor ők ott megtudják nekem mondani, hogy érvényes-e a tb-m?
A Központi Ügyfélazonosító Rendszerbe nem tudsz belépni?
Mert abba én sem, legalább 1 hete.
Nem tudom, mi lehet a probléma, mert még a jelszavam is tuti, hogy jó - kb. 1 hónapja még sikerült benéznem - most már nem tudok belépni.
2-es, az lehet, hogy megmondanák az orvosnál, de azt nem, hogy van-e TB tartozása.
Kérdező, ha azt szeretnéd tudni, hogy érvényes-e a TB-d, és ha nem, akkor van-e TB tartozásod, akkor azt leginkább a legközelebbi NAV irodában tudják megmondani Neked.
#1 Én egyáltalán nem tudtam még belépni. 1 éve és 2 hónapja sem. :/
#2 #3 Azért szeretném tudni, mert orvoshoz szeretnék menni.
Akkor menj orvoshoz.
Téves az a feltételezésed, hogy ott nem látnak el. De, ellátnak. És nem, nem kell fizetned érte ott helyben.
"Esetleg olyan beállítást, böngésző kiegészítőt használ, amely megakadályozza a sikeres azonosítást. "
1-es vagyok és látod, erre nem gondoltam...
Egészen biztos, hogy a felhasználónevem és a jelszavam is jó, ugyanazzal beenged az Ügyfélkapun, de utána a tárhelyhez lépésnél kéri a Központoi Ügyfélazonosító még egyszer és annál már nem enged be.
lehet, hogy esetleg a felugró reklámok blokkolása miatt nem enged? (mert ez is egy felugró ablak)
Vagy megpróbálom majd másik böngészővel...
Óóóó, 9-es, nagyon szépen köszönöm!!!
Erre pont nem gondoltam :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!