TB bejelentő NAV-os adatlap?
Figyelt kérdés
Nyomtatványkitöltő programban tölteném ki és adnám be ügyfélkapun keresztül a tb-fizetésre vonatkozó adatlapot, viszont kellene aláírás? Ilyenkor mi a teendő? Akkor gondolom ezt csak az tudja megtenni, akinek van elektronikus aláírása? Szóval nyomtassam ki és küldjem el postán?2018. nov. 23. 19:58
1/32 anonim válasza:
Elnézést, ne haragudj, hogy nem tudok értő kommentet adni, csak engem is érdekelne a dolog.
2/32 Nosco válasza:
Nem kell aláírás.
Én a szja-t szoktam ÁNyK-val kitölteni és azzal is küldöm be mikor elkészült.
Mivel van ügyfélkapud így azzal már igazoltad magad.
3/32 A kérdező kommentje:
De azt írja, hogy aláírás nélkül érvénytelen.
2018. nov. 23. 22:46
4/32 anonim válasza:
Kapcsolat az Ügyfélkapuval -> átadás aláírásra
Aztán be tudod már adni.
5/32 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2018. nov. 23. 23:01
6/32 anonim válasza:
Azért írja ki, hogy aláírás nélkül érvénytelen, mert nem mindenki ügyfélkapun adja be, hanem kinyomtatja és postázza.
Nekik alá kell írniuk. Azoknak, akik ügyfélkapun keresztül adják be, azoknak nem.
7/32 A kérdező kommentje:
És kapok majd valami értesítőt, hogy hova kell utalni?
2018. nov. 24. 19:19
8/32 anonim válasza:
Igen, kapsz majd határozatot, hogy mennyit kell fizetned, mikor, milyen számlaszámra, és mit írj a közleménybe. De a számlaszámot biztosan gugli is megmondja.
9/32 A kérdező kommentje:
Kiírt vmit, hogy elmentett egy xml formátumú fájlt, amit alá kéne írnom, miután rámentem a kapcsolat fülre. Most akkor azt kell beadni vagy mi?
2018. dec. 3. 13:43
10/32 A kérdező kommentje:
Sikerült :D
2018. dec. 3. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!