Üveg kár bejelentésnél ki szoktak jönni?
Figyelt kérdés
Egy szép beltéri faajtóból kitört az üveg. Sajnos nem csak megrepedt, hanem össze is tört, amit muszáj volt kiszednem biztonsági okokból. Elmentem a biztosítóhoz, bejelentettem, viszont már kidobtuk az üveget. A biztosítónak mondtam, hogy nem vagyok benne biztos, hogy megvan az üveg... Mondta, ha lehet küldjek a megadott emailra a betört üvegről képet 1-2 darabot. Most már biztos nem fog fizetni? A gond, hogy 35 eft/négyzetméter árú üvegről van szó. Feltétlen ki szoktak jönni a kárszakértők, hogy legalább megmutassam melyik ajtóban volt?2018. aug. 27. 11:49
1/2 Tóth Judit93 válasza:
Nagyobb összegnél igen. Megnézik a gittet, hogy mennyire friss. Nálunk ezt csinálták. Ha a számla jó, részletes, és nem aránytalan, akkor van, hogy nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Felhívtak és azt mondta a csóka, hogy ad egy kárszámot és egy emailt, ahova fel kell töltenem a számlát. Most már nem valószínű, hogy ki fognak jönni?
Egyébként utána is jártam, 12-13 eft lenne az üveg, mert bőven 1 négyzetméter alatti az üveg.
2018. aug. 30. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!