Kötelező biztosítás nem fizetése végett Fedezetlenségi díjat számolt fel a biztosító 220. 000ft-ot, mit lehet tenni, ha nem tudom kifizetni még részletekben sem?
Az autó a munkámhoz kell.
Tudtok valami megoldás
muszály leszel befizetni, ha nem fizeted akkor adók módjára behajtják, kamatokkal behajtási költséggel eggyüt.
Ugy hyog ha nincs pénzed szerezz....
Évfordulón belül igen, utána akárhol, de attól a feddíj ott marad. Az amúgy a MABISZhoz megy, nem a biztosítóhoz.
CSAK AKKOR lehet megszabadulni ettől az összegtől, ha más nevére kerül az autó, akár csak üzembentartóival is. Rengetegen használják ezt a kiskaput ha tudják. Arra még nem volt példa, hogy így be akarnák szedni a pénzt, de nem garancia hogy így is marad. Ha így is lesz, azt meg nem egyszerre kell kicsengetni mint itt, és nem gyorsan.
Azért arra is kíváncsi lennék miért lettem 0%-ra pontozva, mikor ez a szakmám, csak idén 80-100 kötelezőt kötöttem, DNF-est, simát, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!