Tb egyénlieg fizetése az utóbbi 2 hónapban elmaradt?
Magamank fizetem a tbmet és az otóbbi 2 hónap kimaradt.
Egyszerűen csak fizessem be a két elmaradt csekket ?
A probléma az hogy jelenleg külföldön vagyok és nem tudok bemenni a navhoz ügyfélkapum meg nincsen.
De rokonok befizetnék helyettem a csekket.Kérdés hogy van e értelme ?
"Kérdés hogy van e értelme"
Robin Hood idejében sem tehették fel a kérdést hogy az elmaradt adókat befizessék-e vagy bujdossanak tovább az erdőben. Ahogy ma is előnyösebb a Kék lagúna c. filmhez hasonló üzemmódban a trópusi paradicsomban élni mint Magyarországgal bármi üzletet kötni. Például voltak akik 40 évig fizették a nyugdíj járulékot. Napjainkban meg szerepeltek a tévében amint nyugdíjasként varrtak egy gyárban mert a nyugdíjuk a rezsire sem elég.
Persze azt fogják írni neked hogy van értelme, hisz kommunista módszerekkel előnyösebb ha a közösség által összedobott pénzből gyógyítják az alkoholistákat meg a dohányosokat, de még a túlsúlyosakat is, mint ha saját zsebből kellene fedezniük saját önpusztító életvitelük következményeit.
Ja és jelentkezz ki a TB-ből mert külföldön élsz. Mert a magyar állam még akkor is nyújtogatná a kezét ha nem is itthon dolgozol.
Felhívtam a ügyfélszolgálatot.
Egyszerűen belehet fizetni utólag is ha megvan a csekk.
Mint ahogy előzőek is írták.
Ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!