Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » OTP magánnyugdíj pénztár vagy...

OTP magánnyugdíj pénztár vagy Aegon? Váltsak?

Figyelt kérdés
OTP magánnyugdíj pénztártag vagyok 2003 óta. Eddig nem gondolkoztam azon, hogy váltsak, de most egy ideje ostromol egy Aegon-os hölgy az ajánlataival. Nagyon nem látom át, ezért kérek segítséget. Megéri váltani? Tényleg jobbak, mint az OTP?
2010. jún. 14. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tökmindegy melyiknél vagy. Hetente másik magánnyugdíjpénztár hívogat, hogy tavaly az ő eredményük volt a legjobb...
2010. jún. 14. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Az Aegon, és AXA a legjobb. Ez tuti. ;)
2010. jún. 14. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy az OTP-nél maradj, vagy az ING-be válts, én ott vagyok, és elégedett vagyok vele.
2010. jún. 16. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak az abaj,hogy az ING eladás elött áll, az üzletkötők csapatostul jönnek el,pl: Tapolcán,Ajkán,Sopronban,irodák zártak be,a holland államnak ugyanis vissza kell fizetniük azt a pénzt amit a válságból való kilábalásukhoz kaptak.Az AEGON-nak erre nem volt szüksége.
2010. jún. 17. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó a a BANK kapta a pénzt nem a Biztosító, Magyarországon csak a Biztosító része van, és az elvándorlás nem azért van. Egy ismerősöm az Axához ment át 8 év után, mert magasabb jutalékot kínáltak neki. Egyébként pedig nincs szó semmilyen felszámolásról, hanem ésszerűsítenek, nem kell annyi üzletkötő, mert így is vannak épp elegen.
2010. jún. 17. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó hozzászoló.Én is tudom ,hogy a bank kapta a pénzt, de egész Európában eladja az anyacég a biztosítási ágát.Pont úgy ,ahogy Csányi az OTP biztosítási ágát 615 M.euróért a franciáknak eladta.A banki rész mindig több hasznot hoz.A jutalékrendszere pdig mindegyik biztosítónak jobb , /talán a Groupama kivétel/,mint az ING-é,ami szinte kényszerítő erő az elküldésre, de valóban a létszám ésszerűsítésének is lehet nevezni a sok eltávozást,bár ebben az ágazatban ezt másként hívják.

10-13 éve ott dolgozó barátaim mondtak búcsut a cégnek,s ma már csak a mazohisták vannak ott.

2010. jún. 17. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én ING-s üzletkötőmet inkább elhivatottnak nevezném, mint mazohistának, de ki tudja, hogy ő meddig lesz ott, eddig "csak" 15 év van a háta mögött. De szerintem minden biztosító ugyanolyan smucig, ha a jutalékokról van szó, de majd ők is később észreveszik, akik biztosítótól biztosítóhoz mennek tovább.
2010. jún. 17. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!