OTP magánnyugdíj pénztár vagy Aegon? Váltsak?
Figyelt kérdés
OTP magánnyugdíj pénztártag vagyok 2003 óta. Eddig nem gondolkoztam azon, hogy váltsak, de most egy ideje ostromol egy Aegon-os hölgy az ajánlataival. Nagyon nem látom át, ezért kérek segítséget. Megéri váltani? Tényleg jobbak, mint az OTP?2010. jún. 14. 11:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem tökmindegy melyiknél vagy. Hetente másik magánnyugdíjpénztár hívogat, hogy tavaly az ő eredményük volt a legjobb...
2/7 anonim válasza:
Az Aegon, és AXA a legjobb. Ez tuti. ;)
3/7 anonim válasza:
Vagy az OTP-nél maradj, vagy az ING-be válts, én ott vagyok, és elégedett vagyok vele.
4/7 anonim válasza:
Csak az abaj,hogy az ING eladás elött áll, az üzletkötők csapatostul jönnek el,pl: Tapolcán,Ajkán,Sopronban,irodák zártak be,a holland államnak ugyanis vissza kell fizetniük azt a pénzt amit a válságból való kilábalásukhoz kaptak.Az AEGON-nak erre nem volt szüksége.
5/7 anonim válasza:
Kedves utolsó a a BANK kapta a pénzt nem a Biztosító, Magyarországon csak a Biztosító része van, és az elvándorlás nem azért van. Egy ismerősöm az Axához ment át 8 év után, mert magasabb jutalékot kínáltak neki. Egyébként pedig nincs szó semmilyen felszámolásról, hanem ésszerűsítenek, nem kell annyi üzletkötő, mert így is vannak épp elegen.
6/7 anonim válasza:
Kedves utolsó hozzászoló.Én is tudom ,hogy a bank kapta a pénzt, de egész Európában eladja az anyacég a biztosítási ágát.Pont úgy ,ahogy Csányi az OTP biztosítási ágát 615 M.euróért a franciáknak eladta.A banki rész mindig több hasznot hoz.A jutalékrendszere pdig mindegyik biztosítónak jobb , /talán a Groupama kivétel/,mint az ING-é,ami szinte kényszerítő erő az elküldésre, de valóban a létszám ésszerűsítésének is lehet nevezni a sok eltávozást,bár ebben az ágazatban ezt másként hívják.
10-13 éve ott dolgozó barátaim mondtak búcsut a cégnek,s ma már csak a mazohisták vannak ott.
7/7 anonim válasza:
Az én ING-s üzletkötőmet inkább elhivatottnak nevezném, mint mazohistának, de ki tudja, hogy ő meddig lesz ott, eddig "csak" 15 év van a háta mögött. De szerintem minden biztosító ugyanolyan smucig, ha a jutalékokról van szó, de majd ők is később észreveszik, akik biztosítótól biztosítóhoz mennek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!