Keletkezik-e bármilyen költségem, ha kötelező felelősség biztosítás 1 éves határideje után nem váltom ki újabb egy évre a biztosítást és az autóval sem járok, csak áll az utcán?
Miért kellene egy évet előre fizetni?
Ha viszont nem lesz kgfbd akkor mabisz napidíjat kell fizetni utána az eladás napjáig.
További költség a gépjármű adó is.( attól mert áll az alól sem mentesülsz )
A fedezetlenségi díjról érdemes tudnod, mert meglepően magas tud lenni, ha hónapokról is szó lehet.
Egyszer törtem az autómat, állt vagy két-három hónapig, kisebb gondom is nagyobb volt, mint a kötelező miatt szaladgálni. Pont a kényszerpihenő alatt kellett volna negyedévet fizetni az Allianznak, gondoltam majd ha megint csillog-villog a verda és ki is bírom fizetni a javítást, rendezem ezt is.
Nagyon zokon esett az ismert negyedéves díj és a fedezetlen napok miatt kirótt fedezetlenségi meglepetés a szuper Allianz részéről, ott is hagytam amint lehet.
A vevőt nem fogja semmilyen formán fizetnivaló terhelni, de téged igen, amint újra kgfb-t kötnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!