Mennyibe kerül KB.1991-es 800cm3-as Maruti biztosítása, ha 31éve van jogsim?
31 éve van jogsim, kocsi még nem volt a nevemen. Soha semmi vezetéssel kapcsolatos büntetésem nem volt.
A maruti a neven lenne.
1991-es semmi baja
800cm3 a kocsi
Az érdekel körülbelül mennyi lenne így az éves biztosítás díja? Hol érdemes kötni?
Nem igazán értek hozzá, azt se tudom, ezt, h szokták megadni, h éves vagy negyedéves ár. Szóval aki írja az árat kérem írja már, h ez éves ár vagy negyedéves.
Esetleg ha valaki tudja, h a műszaki KB. mennyibe ekrülhet az írja már meg. Ugyan ilyen adatokkal, h semmi baja a kcosinak 26 éves, 800cm3-as.
Ezek csak úgy körülbelül érdekelnének, h mennyi. Tudom, h pontosan árat nem tudtok írni.
Nagyon köszönöm :)
Egy kalkulátort ( pl. Netrisk ) volna érdemes kitölteni.
A bonus-malus besorolásban ( jó eséllyel ) kezdőként fogsz szerepelni, hiába van régóta jogosítványod.
A fizetési mód befolyásolja a díjat.Legkedvezőbb talán akkor, ha éves befizetést választasz, díjlehívással.
Ugyan hagyjuk már
Rossz kalkulátorok. 10 percig töltögetni.
Ajándékba kapnám a kocsit.
Meg írtam azt is , h csak kb. érdekelne, h mennyi lehet.
"Rossz kalkulátorok. 10 percig töltögetni.
Ajándékba kapnám a kocsit.
Meg írtam azt is , h csak kb. érdekelne, h mennyi lehet."
Amíg ide kiírtad ezt a kérdést, illetve nézegeted a kérdésre adott válaszokat, már régen kalkulálhattál volna árat, nemde?
kb árat akarsz? minek? ha ajándékba kapod a kocsit úgyis kell rá kötnöd biztosítást.
Meg majd szerinted ideírod az adataidat, melyek hiányosak is egy kalkulációhoz, valaki itt majd kifogja neked számolni a díjat amíg te várod a választ? ugyan már....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!