Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » 70 év környékén van még...

70 év környékén van még lehetőség arra hogy valaki életbiztosítást kössön?

Figyelt kérdés

2018. febr. 18. 10:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
igen aki lakcímkártya szerint az ingatlanba be van jelentve.Arra gondoltam hogy édesanyád biztosítása mire szól?Van benne életbiztosítás is?
2018. febr. 28. 09:01
 22/33 anonim ***** válasza:
72%

"Tehát ha családi életbiztosítást kötök, az mindenkire vonatkozik, aki az adott ingatlanban lakik?"

Igen, mindenkire. Üzletkötő barátunk csak azt felejtette el megemlíteni, hogy egy eseményre csak egy biztosítás használható fel. Tehát hiába van valaki nyolc oldalról bebiztosítva, a nyolc biztosításból csak egy lesz forintosítható.

2018. márc. 1. 07:51
 23/33 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a barátod és nem felejtettem el,de a feltételeket olvasd el,mert rosszul tudod,nagyon rosszul,attól még hogy valaki felhasználta még a másik fel tudja,nem vagy valami tájékozott.És nő vagyok,nagy tiszteletű "valaki" Én legalább próbálok ismeretlenül segíteni a kérdezőnek,nem lerántani akarom mint egyesek akik még nem koptak ki a szakmából.Az Allianzot javaslom kedves kérdező.
2018. márc. 1. 13:40
 24/33 anonim ***** válasza:

"egy eseményre csak egy biztosítás használható fel. Tehát hiába van valaki nyolc oldalról bebiztosítva, a nyolc biztosításból csak egy lesz forintosítható"

Hűha most hogy jobban elolvastam az eszme futtatásodat,csak reménykedem hogy nem vagy üzletkötő,sem pénzügyi tanácsadó.Remélem nem komolyan gondoltad.Személybiztosítás felhasználható bármennyi amit köt az ügyfél.Az egy eseményre egy biztosítás...ritkán hal meg az illető kétszer :D Ülj le egyes.

2018. márc. 1. 13:43
 25/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy anyum személyi biztosításában azt hiszem nincs életbiztosítás. Negyedévente 10000Ft-ot fizetünk, ami szerintem ahhoz hogy legyen benne életbiztosítás, ahhoz "kevés", én úgy gondolom.
2018. márc. 1. 18:08
 26/33 A kérdező kommentje:
S ez a családi életbiztosítás havi mennyi plusz költséget jelenthetne?
2018. márc. 1. 18:09
 27/33 anonim ***** válasza:
Az allianznál nagyjából havi 6000ft 2 millió forintra.Azért a negyedéves 10 ezer nem kevés,nézzétek meg mi van benne.
2018. márc. 2. 08:55
 28/33 anonim ***** válasza:
47%

Elnézésedet kérem, kedves üzletkötő, amiért én az idősebb korosztályhoz tartozván nem kétbites cserépedénynek aposztrofáltalak, mint ahogy azt ezen az oldalon megszokhattuk, hanem a "barátunk" címet ragasztottam rád. Ígérem, ezután nem teszem, és én is olyan lekezelő hangnemben beszélek majd veled, ahogy a mai, normális emberi kommunikálásra képtelen tinik teszik.

Azért is elnézésedet kérem, hogy rosszul tudtam a törvényt. Mentségemre legyen mondva, az valóban létezett, még ha azóta meg is szüntették. HA megszüntették. Az üzletkötőknek ugyanis nem köt mindent az orrára a biztosító. Neki az a dolga, hogy eladja a terméket, nem az, hogy az apróbetűs részekre felhívja a potenciális ügyfél figyelmét. Elhiheted, nem lehúzni akartam kérdezőt, hanem a jószándék vezérelt.

És nem, nem vagyok üzletkötő. Véleményem szerint kevés olyan munka van, ami erőősebben rombolja az ember önbecsülését, mint a biztosítási üzletkötői tevékenység. Örülök hogy a te gyomrod bírja, és tükörbe tudsz nézni esténként.

DE!

Mielőtt szétosztod azt csöpp szürkeállományodat, javaslom, hogy használd is. Én ugyanis azt írtam, hogy "egy eseményre csak egy biztosítás használható fel."

Te meg erre:

"Az egy eseményre egy biztosítás...ritkán hal meg az illető kétszer :D Ülj le egyes."

Hol látod te itt a logikai összefüggést? Nem azt mondtam, hogy egy eseményre csak egyszer használható fel a biztosítás, hanem azt, hogy ugyanarra az eseményre a nyolc kötvényből csak EGYET fizet ki a biztosító.

2018. márc. 2. 11:02
 29/33 A kérdező kommentje:
Én amúgy az Aegonnál vagyok, s ez a negyedévente 10000Ft-ba beletartozik az ingó és ingatlan biztosítása, felelősségbiztosítás, betegbiztosítás, és anyum személyi biztosítása is.
2018. márc. 3. 12:22
 30/33 anonim ***** válasza:

"És nem, nem vagyok üzletkötő. Véleményem szerint kevés olyan munka van, ami erőősebben rombolja az ember önbecsülését, mint a biztosítási üzletkötői tevékenység. Örülök hogy a te gyomrod bírja, és tükörbe tudsz nézni esténként. "

Egy hogy nem tudod milyen korosztály vagyok,kettő az ilyen faragatlan személyek mint te tőlem lehetnek 100 évesek is,barátod hála az égnek továbbra sem vagyok.Ha nem vagy tanácsadó akkor meg főleg nem értem miért szólsz bele szakmai dolgokba félre vezetve az embereket.Az meg hogy kinek mit bír el a gyomra ne taglaljuk,ez egy ugyanolyan munka mint bármelyik más szolgáltató szakma,rálátásod nincs,mivel azt mondtad nem vagy üzletkötő.Én voltam az egyetlen aki érdemben próbált segíteni a kérdezőnek,bármilyen ellenszolgáltatás és haszon reménye nélkül,akkor miért is vontad le a következtetést hogy tudok-e tükörbe nézni?A te semmitmondó véleményed nem érdekel,le is zárom.

Kedves kérdező!

Érdemes az Aegonnál megkérdezni a lehetőségeket,figyelembe véve az elmondott véleményemmel együtt.

minden jót!

2018. márc. 5. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!