Melyik lakásbiztósítónál érdemes szerződést kötni? Melyik a legmegbízhatóbb?
Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 18:02
1/12 anonim válasza:
Ha társasház, kérdezd a közösképviselőt, mert úgy olcsóbb, meg kedvezmény, meg hasonlók.
3/12 anonim válasza:
Szia.
Ilyen, hogy lakásbiztosító nincs, csak biztosító!
Aegon, Allianz, Generali. Ők a 3 top biztosító. Ilyen posta meg társai biztosítókhoz ne menj!
4/12 anonim válasza:
"Ilyen posta meg társai biztosítókhoz ne menj!"
Miért ne menjen?
5/12 anonim válasza:
Mert ne menjen :D Jól mondja a másik válaszoló.Legyen elég csak annyi és úgy mindenki jól jár.
6/12 anonim válasza:
5-ös, nem mondhatnám, hogy érdemben hozzátettél akár a kérdező kérdéséhez, akár az enyémhez (4-es)
Tudod azért kérdeztem, mert én a Postánál biztosítottam a lakást és érdekelne, hogy miért nem jó, mi a baj vele?
7/12 anonim válasza:
Ha károd lesz akkor derül ki, hogy mennyire jó a biztosító.
8/12 anonim válasza:
"Ha károd lesz akkor derül ki, hogy mennyire jó a biztosító."
Na látod, épp ez az, amit el akarok kerülni: hogy akkor essek pofára... (én kérdeztem, miért ne menjen a posta biztosítójához)
Mert más ember kárán tanul az okos... :-) Lehet, hogy ha érdemi választ kapnék, miért ne menjen, akkor fontolgatnék egy biztosítóváltást.
9/12 anonim válasza:
Tapasztalatom alapján az Aegont ajánlom. Kár esetén korrektek voltak, többször is. Az is igaz, hogy érdemes egyeztetni a társasházzal, hogy ne köss ugyanarra te is, ami a társasházi biztosításban már biztosítva van.
10/12 Farkas999 válasza:
Lakásról, vagy házról van szó? Társasháznál csak az ingóságra kell kötnöd, ami nagyon olcsó pl. az Uniqa-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!