Nem tudom befizetni a lakásbiztosításomat, mit tegyek?
Szia!
2 lehetőséged van:
1. befizeted az aegon honlapon bankkártyával az elmaradt díjat.
2. nem fizeted be, és megszűnik a biztosításod. Díjat nem követelhet a biztosító, ha a biztosításod 2014. március 15. után lett kötve. Ha előtte, akkor követelheti a pénzt, de nem minden esetben. Ha magas az éves díjad, akkor lehet, hogy követelni fogja.
A csekk mit számít? Azon egy számlaszám van, minden biztosító valamilyen banknál vezeti a számláját. Na, azt a számlaszámot kell kideríteni, bemenni a bankba ahol van a számlájuk és befizetni ott a pénztárnál. A közleménybe beírni a szerződésszámot, vagy amit kell. Abban a pillanatban ott van a pénz a számlájukon, tehát aznappal ki van egyenlítve a díj és kapsz róla bizonylatot.
A számlaszámot meg k. egyszerű kideríteni, fel kell hívni a biztosító ügyfélszolgálatát, hogy "csókolom, ilyen típusú lakásbiztosításom van, tessék már megmondani a számlaszámot amire fizetni kell..". A számlaszámból az is kiderül, hogy milyen bank. De utalhatod is, ha nem sürgős.
Most ezeket leírtam, már csak azt nem értem, hogy aki ezeket a súlyos problémákat nem tudja megoldani magától, meg azt hiszi hogy sárga csekk nélkül kampec, az vajon miből él meg úgy, hogy még lakása is legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!