Melódiák vagy Fürgediák?
Melyik célszerűbb diákmunka keresésre?
Tapasztalatok?
Attól függ melyik város,milyen munkát keresel. Érdemes egyszerre több szövetkezethez is beregisztrálni.
Vagy saját szakodon belül keresel gyakornoki állást? Nézelődj a honlapjukon,milyen munkákra keresnek embereket. Neked mi tetszik? Érdemes több munkát is kipróbálni.
Függ attól nagy mértékben, hogy milyen munkákat szeretnél, meg kell nézni, hogy melyik mit kínál, melyik az, amelyik több olyan munkát kínál, ami kedvedre való és hogy alapból melyik a szimpibb. Akár mindkettőhöz regisztrálhatsz. :)
Én Melódiáknál vagyok, teljesen meg vagyok elégedve, habár még nem sokszor dolgoztam, de eddig nem volt baj és szerintem tök jó munkák szoktak lenni! :) Fürgediákkal pedig nincs saját tapasztalatom.
Melódiáknál vagyok, van itt fürgediák is de az MD hirdette azt a munkát ami érdekelt. Nem volt velük még semmi negatív tapasztalatom.
De mindkettőnek van online felülete ahol az aktuális munkákra rá tudsz keresni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!