Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Magyarországon van viszontbizt...

Hejj kérdése:

Magyarországon van viszontbiztosítás?

Figyelt kérdés
Van-e magyar tulajdonú viszontbiztosító cég, vagy ezek csak sé kizárólag külföldi vállalatok? Van erre valami féle jogszabály?
2016. dec. 12. 02:18
 1/7 anonim ***** válasza:

1: Igen

2: nem tudom

3: Bit-en belül

2016. dec. 12. 08:16
 2/7 xswerdy ***** válasza:
biztosító se nagyon van magyar tulajdonú.
2016. dec. 12. 10:15
 3/7 A kérdező kommentje:
tudtok mondani példákat viszontbiztosítókra?
2016. dec. 12. 10:52
 4/7 xswerdy ***** válasza:

részben a nagy biztosítóknak van viszontbiztosítási üzletáhguk is, de vannak kifejezett viszontbiztosítók is. Én nem tudnék mondani, ők nem igazán jelennek meg nyilvánosan. Nyilván nem hirdetnek, mert a potenciális ügyfélkörük elég szűk.

Amúgy ez minek neked? Akarsz nyitni egy biztosító társaságot, nem nem tudod, hogy hol viszontbiztosítsd magad?

2016. dec. 12. 17:15
 5/7 A kérdező kommentje:
jó diák az, aki kérdez
2016. dec. 12. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:

ez tetszett :)

[link]

amúgy engem is érdekel... netán szakdolgozat?

2016. dec. 13. 06:55
 7/7 A kérdező kommentje:
csupán vizsgáztam biztosításgazdaságtanból, és ilyenkor a leadott anyag túl tömör, tanulás közben azonban felmerülnek "hogy is van ez" típusú kérdések. köszönöm a válaszokat
2016. dec. 17. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!