Hogy is van ez? Szüleim nagyon hosszú ideje a K&H biztosítónál tartják a lakásbiztosításukat. Egy nagyobb széllökés és megkezdte a tetőt. Tetőfedőt kihívták, felmérte, és Szólt hogy a biztosítónál be kell jelenteni, mert csak utána tud nekiállni.
tudsz feltölteni képeket a kárról?
feltételekben meg van határozva, hogy mekkora széllökésnek kell lennie. Volt akkora?
ha pedig súlyosan elhanyagolt műszaki állapotra akar hivatkozni a kárszakértő, akkor annál azért pontosabb megállapítás kell, hogy 1-2 éven belül amúgy is leszakadt volna...
mekkora a kár?
Ütni a vasat, és nem hagyni magatokat.
Nekem a nyomtatómba "csapott" a villám, a szerelőtől tudtuk meg, hogy azért nem működött egyik napról a másikra. A biztosító természetesen nem fizetett, mert az OMSZ szerint nem villámlott abban a pillanatban nálunk.
Írtam nekik egy szép szerelmes levelet, amelyben leírtam, hogy az áramszolgáltatónál kit kell nyilatkoztatni azért, mert kijöttek a közvilágítást is helyrehozni, és tanúként tudnám felsorakoztatni a község lakosságát a bizonyításhoz. 2 hét múlva jött a lóvé...
Kedves kérdező!
Mivel kiemelten fontosnak tartjuk minden ügyfelünk elégedettségét, ezért rendszeresen keressük a minket érintő visszajelzéseket, így olvastuk az Ön nyilvános hozzászólását is a gyakori kérdések.hu internetes portálon.
Őszintén sajnáljuk, hogy kellemetlenség érte az ügyintézéssel kapcsolatban! Amennyiben szeretné, hogy kollégáink utánanézzenek az esetnek kérjük, nyújtsa be panaszát az alábbi elérhetőségek egyikén: biztosito@kh.hu/bank@kh.hu email-címeken, vagy a 06 1 468 8228-as - biztosító /06 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámokon.
Bízunk benne, hogy tudunk Önnek segíteni és újra elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!
Üdvözlettel: K&H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!