Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Csőtörésünk van, mennyit...

Csőtörésünk van, mennyit kérhetünk a biztosítótól?

Figyelt kérdés
Hívtuk a biztosítónkat(Groupama),hogy mi a helyzet,azt mondta a hölgy,hogy mondjunk egy összeget amit a biztosító megtérít.De mégis mennyit lehetne mondani ami reális lenne?Nem jönnek ki ellenőrzésre,ha megcsináltatjuk,számla sem kell,ezt mondták,de nem akarunk szemtelennek sem tűnni ezért lenne jó tudni,hogy mégis mi az az összeg ami még nem tűnik soknak,de aránylag fedezné is a kiadásokat.A fal le van ázva,csempét is kell venni,ez mind belülről,kívűlről is leázott a vakolat.Köszi a válaszokat,ha valaki tud segíteni,előre is köszönöm.
2010. ápr. 15. 06:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem max 50.000 nem jönnek ki ellenőrizni, hogy tényleg volt-e akkora kár.

Már csak azért mondom, mert nekünk s ezt mondták.

A tényleges költséghez adj hozzá 5000Ftot, hogy legalább 1 negyedév visszajöjjön.

2010. ápr. 15. 07:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Minket eláztatott/fürdőszoba,panel/ a felső felső lakó,bejelentettem a biztosítónak/Allianz/,másnap telefonáltak,hogy kijönnek felmérni.Lefotózta,jegyzőkönyv,kiszámolta/saját áraik vannak/.10ezer ft-ot fizettek.
2010. ápr. 15. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
1 négyteméterre vakolat leverés, vakolás, meszelés 10e FT. kb. 5 éve. Csempézés munkadíját anyagárban számolhatod. Most sem sokkal drágább az áruk a biztosítóknak. Egyébként hasald meg, ha kijön a kárszakértő és kevesebb, Te nem vagy szakértő. Ennyi. Az általad említett összeggel szerintem nem lőttél nagyot mellé az alapján amit leírtál. Add be nekik.
2010. ápr. 24. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Tehát 50 ezret kérek ki sem jönnek? Bár szerintem Nálunk ez többe van...
2012. máj. 14. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!