Hogyan lehet az autó biztosítást megtartani?
Ne a biztosítással kavarjatok, a necces rész ugyanis a hitel. 20 évesen eleve szerintem kicsi az esély rá, hogy kapsz autóhitelt eleve.
De ha mégis, és megveszel egy autót hitelre, a bank vagy lízingcég nem fogja engedni, hogy átírd más nevére, a törzskönyvet sem fogja kiadni neked. Szóval finanszírozott autónál ezt a kavarást a más nevére íratással felejtsd el szerintem.
Ha kell a kocsi, vegyétek meg, kössétek meg rá a kötelezőt, ahogy kell, és kész.
Y először tegye le a jogsit és ha megvan, utána álmodozzon az autóról, amire úgysincs pénze (bocs)
Addig meg vezesse X autóját...
A biztosítással meg tényleg nem lehet kavarni, főleg nem úgy, hogy hitelre lenne az autó...
Szóval 20 éves vagy, csak neked van munkád, és apádnak meg jó bónusza, de munkanélküli... Ja, és jogsid sincs. Akkor mi a búbánatért veszel magadnak hitelre kocsit, ha nem tudod vezetni??? Ha apád fogja használni, miért te veszed?
Figyu. Hallgass az "öregebbre": vegyél egy olcsóbb kocsit kp-ra, és amit autóhitelre költenél, azt tedd lakástakarékba. 10 év múlva boldog leszel, hogy nem kocsira fizetted azt a sok pénzt...
Értjük :-) (2-es vagyok)
Csak azt nem értem, hogy:
- ha nincs pénzetek, akkor miért kell 5 milliós autót venni, miért nem jó az olcsóbb? Van jó pár olcsóbb autó is, pl:
- ki használná a kocsit? Ti, ott kint?
- tegyük fel, felveszitek a hitelt és az öcséd meg kilép a munkahelyéről, vagy kiteszik - akkor hogy fogjátok fizetni az autót?
- ha jól gondolom, Ti is feketén dolgoztok kint , ezért nem kaphattok kinti hitelt (márpedig ha így van, akkor bármikor lebukhattok és jöhettek haza)
Ilyen körülmények között semmiképpen nem vennék fel hitelt, hogy aztán a pénz is és az autó is elússzon...
Szóval azért át kéne gondolni ezt normálisan, mert itt nem a biztosítás a legnagyobb probléma...
És ha nem tudjátok fizetni a hitelt, akkor nemcsak a kocsit vihetik - mert akkor az már nem fog annyit érni, mint amennyiért megvettétek - hanem rámehet a házatok is. MEGÉRI?
Zárszóként: amúgy meg 120 ezer ft-os fizetésre, friss munkára nem is ad a bank 5 millió hitelt.
Kedves kérdező! Elég furcsa válaszolókat fogtál ki, látom az életedbe is beleszólnának.
Én vettem részletre autót és én vagyok a hitelfelvevő és a tulaj is vagisy a bank a tulaj én az üzemben tartó. De szerintem amit kérdezel nem lehet, viszont az öreg verda megvan még?? Mert családi kedvezmény jár, sovány de vigasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!