Balesetbiztosítást hol érdemes kötni online?
Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 17:31
1/6 anonim válasza:
Utasbiztosításra gondolsz? Én a netrisk-en szoktam.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem. Balesetbiztosításra.
2016. jan. 20. 08:56
3/6 anonim válasza:
attól függ.
Mit szeretnél pontosabban?
4/6 akarkizoltan56 válasza:
sehol,.. csak a pénzed veszik el.
5/6 anonim válasza:
Az attól függ milyent akarsz. Sima kockázati balesetbiztositast? Megtakarítással egybekotottet? Unit linked típusut?
Típusonkent változik, hol érdemes csinalni. Általában a nagyobb cégeknél érdemes, nemcsak az biztosítás díja miatt, de a káresemény eseten a kifizetés miatt is, de ez nem törvényszerű!
Nekem aegonos libram van, ami egy megtakarítással egybekötött kockázati biztosítás, amikor en kötöttem, az volt a legjobb a piacon, AZ EN KOCKAZATAIMRA! Nyilván más a kockázata egy kamionsofornek, mint egy irodistanak.
Nem sokkal ezelőtt az allianznak dolgoztam, ha szükséged van telefonszámra, irj privatban!
6/6 anonim válasza:
Az Aegon Libra nem balesetbiztosítás és nem is a legkedvezőbb a piacon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!