Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Lakásbiztosítást kell kötnöm....

Lakásbiztosítást kell kötnöm. Melyik cégnél tegyem? Kb mennyivel kell fizetnem majd?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 22:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

milyen értékről beszélünk?

milyen eseményekre szeretnéd a biztosítást?

csak ingóság vagy ingatlan is?

vannak értéktárgyak, műszaki eszközök? ha igen milyen értékben?

hol van a lakás?

hogy szeretnél fizetni, 1/1, 1/2, 1/4,1/12 ?

2010. márc. 19. 00:07
 2/14 anonim ***** válasza:

[link]

Itt tudod összehasonlítani a biztosítókat.

Ha jónak találod valamelyiket meg is kötheted.

2010. márc. 19. 08:20
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekünk az Allianz-nál van, és kb. 2500 forintot fizetünk havonta. Viszont felhúztam most magam rajtuk, mert történt egy káresemény, és annyira keveset akarnak fizetni, és még azon is szórakoznak. Kb. 3 hónapja már húzódik a dolog. Erre mondta a barátnőm, hogy nekik a K&H-nál van, és azok tök rugalmasak, nem kötekednek.

Nekem nem az a lényeg,hogy minél többet lehúzzak róluk, hanem hogy legalább annyit fizessenek, amennyiből a káromat tudom rendezni.

2010. márc. 19. 08:22
 4/14 anonim válasza:

Fontos figyelembe venni, hogy nem az ár a legfontosabb egy lakásbiztosításban. Sokszor az olcsóbb a végén drágább, mikor káresemény következik be.

Ezért először is tisztázni kell, hogy mire és milyen összegben szeretnéd a biztosítást (ingatlan, ingó, üveg, felelősség, legyen-e benne kiegészítő baleset stb.). Ezután lehet árakat hasonlítani és kiválasztani azt a biztosítót, amelyik fizetni fog és esetleg extra szolgáltatásokat is nyújt.

Hódos Gábor

Pénzügyi Tanácsadó

2010. márc. 19. 09:35
 5/14 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 08:20

bocsi, de szerinted egy laikus hogy tudná összehasonlítani?

2010. márc. 19. 11:49
 6/14 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha elolvasná a szerződést. Ott fel vannak tüntetve a biztosítási összegek, a feltételek és a hozzájuk tartozó árak. Amikor pl.műszaki cikket veszünk, akkor is elolvassuk, hogy mit tud és nem csak a színe alapján döntünk.
2010. márc. 19. 20:35
 7/14 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:35

és szerinted meg is érti? tudja, hogy mire kell figyelni? fogadni mernék, hogy a közvetítők 80%-a sem képes helyesen értelmezni a feltételeket.

2010. márc. 19. 23:32
 8/14 anonim válasza:

Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik a legjobb, akkor szakértő segítségét ajánlom kérni.

A pénzügyi tanácsadók többsége biztos, hogy tudja értelmezni, és biztos, hogy ki tudja választani a legmegfelelőbbet. Ez a szakmájuk.

2010. márc. 20. 10:39
 9/14 anonim válasza:
Ha lakásbiztit akarsz kötni akkor keress fel egy erre szakosodott tanácsadó céget. Én független biztosítási alkusz vagyok ami azt jelenti, hogy több biztosítóval vagyok kapcsolatban és ki tudom választani az ügyfél számára a legjobbat!Ha gondolod segítek!
2010. márc. 21. 12:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szívesen segítek ha még nem találtál szimpatikus tanácsadót!

2010. márc. 22. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!