Hol jelenthetem be ezt?
Lehet, hogy rossz kategóriába teszem..
Szóval mivan akkor, ha én a párommal élek együtt, anyám is él még, de nem tartom vele a kapcsolatot. A leveleim nagymamámhoz jönnek, mert a párommal olyan helyen lakunk, ahová nem jön ki a postás.
Ha valami baj érne, akit először értesítenek, az úgy tudom a legközelebbi rokon, tehát az anyám. Viszont ő nem értesítené a barátomat. Jobban mondva, fel se fogná, mert mindig részeg..
Az a kérdésem, hogy be lehet-e jelenteni valahol, hogy nekem a barátomat kell értesíteni? (nem vagyunk se házastársak se élettársak, és nem is leszünk). Vagy alapból a nagymamámat fogják értesíteni, mert nála lakok hivatalosan?
Egyáltalán nem kell bejelenteni sehol- egyszerűen beírod a személyidbe egy papírra, hogy baj esetén értesítendő xy és tel. szám.
Valamint a telefonodban a barátod neve elé egy ICE (In Case of Emergency - vész esetén) jelzést biggyeszthetsz, amiről tudni fogják, hogy Ő az értesítendő.
Megkérdezhetem, hogy Te kérdezted a végrendeletes kérdést is?
nem, nem én kérdeztem, utoljára kb. 3 hete tettem fel itt kérdést, ezen kívül :)
Köszönöm a választ egyébként! Beleírom, plusz a telefonomba is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!