Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Hol jelenthetem be ezt?

Hol jelenthetem be ezt?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy rossz kategóriába teszem..

Szóval mivan akkor, ha én a párommal élek együtt, anyám is él még, de nem tartom vele a kapcsolatot. A leveleim nagymamámhoz jönnek, mert a párommal olyan helyen lakunk, ahová nem jön ki a postás.

Ha valami baj érne, akit először értesítenek, az úgy tudom a legközelebbi rokon, tehát az anyám. Viszont ő nem értesítené a barátomat. Jobban mondva, fel se fogná, mert mindig részeg..

Az a kérdésem, hogy be lehet-e jelenteni valahol, hogy nekem a barátomat kell értesíteni? (nem vagyunk se házastársak se élettársak, és nem is leszünk). Vagy alapból a nagymamámat fogják értesíteni, mert nála lakok hivatalosan?

2015. okt. 24. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kell bejelenteni sehol- egyszerűen beírod a személyidbe egy papírra, hogy baj esetén értesítendő xy és tel. szám.

Valamint a telefonodban a barátod neve elé egy ICE (In Case of Emergency - vész esetén) jelzést biggyeszthetsz, amiről tudni fogják, hogy Ő az értesítendő.

Megkérdezhetem, hogy Te kérdezted a végrendeletes kérdést is?

2015. okt. 24. 12:28
 2/2 A kérdező kommentje:

nem, nem én kérdeztem, utoljára kb. 3 hete tettem fel itt kérdést, ezen kívül :)

Köszönöm a választ egyébként! Beleírom, plusz a telefonomba is :)

2015. okt. 24. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!