Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Hogyan tudnék leérettségizni?...

Hogyan tudnék leérettségizni? Többi lent

Figyelt kérdés
Januárban töltöm a 18. Életévemet és kiiratkozom a suliból és megyek dolgozni ahova fel is vesznek érettségi nélkül de munka mellett hogyan tudnék leérettségizni? Most a 11.et nyomom de félévkor kiiratkozom mert nem birom a rendészetet. Szóval valaki tud olyat mondani hogy hogyan érettségizzek le anélkül hogy suliba járnék
2015. okt. 21. 14:28
 1/1 bodnar edit ***** válasza:
Hát két lehetőséged van! Az egyik levelező szakon, de szerintem elég nehéz lehet ha senki nem magyarázza el, csak olvasol róla! A másik felnőttek esti gimnáziuma, én is így végeztem el munka mellett! Semper Általános és Felnőttek iskolája, Gimnázium. Óbuda, Szérűskert Utca már nem emlékszem hány szám de ott a lakótelepen mindenki tud az iskoláról , csak ajánlani tudom neked. Egx héten csak kétszer kell elmenni és le fogsz érettségizni. Ezt én mondom neked és 53 évesen kezdtem és sikerült. Nem könnyű sok éjszakázás van benne de ott el is magyarázzák!! Sok szerencsét!
2015. okt. 24. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!