Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Kiket hívnak fel mindenféle...

Kiket hívnak fel mindenféle biztosítási ügynökök?

Figyelt kérdés

Szóval baromisok szabadidőm van és arra gondoltam tök jó lenne ha ilyen tizen-huszonéves fiatalok felkeresnének néha hogy ők a nagy pénzügyi tanácsadók és húú micsoda tanácsokat tudna nekem adni mert az ő cégük ilyen meg olyan profi.

Tudom, hogy ez nem túl "normális" de én tök jól szórakoznék ha tepernének hogy lehúzzanak valamennyi pénzel én meg a végén mondanám hogy szerintem ez egy fäszság.

Csak az a baj hogy nem hívogatnak ezek.

2015. aug. 27. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért, mert a túl sok szabadidődet valami frankó kis munkanélküliségnek köszönheted, emiatt nem vagy túl izgalmas senkinek, aki el akar adni neked valamit... ha dolgoznál, akkor nem érnél rá ilyen marhaságokon töprengeni.
2015. aug. 27. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Ezen már én is töprengtem. Bár legutóbb mikor mlm-re akartak bepalizni, nem voltam felkészülve, mert én kis naiv nem sejtettem hogy az lesz. Fapofával végig hallgattam a kiselőadást, aztán nem találkoztunk többet.
2015. aug. 27. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha neked ilyen nyomorúságos az életed, annyit tudok segíteni, hogy bemehetsz bármelyik boltba, autókereskedésbe, ingatlanirodába potenciális ügyfelet játszva, és az ottani eladóknak is mondhatod a végén, hogy szerinted az ajánlatuk egy fászság. Miért nem teszed ezt?
2015. aug. 27. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Pénzügyi tanácsokkal nem noname senkiket, hanem cégvezetőket keresnek meg leginkább.
2015. aug. 27. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám jöhetsz, de én előre kiszámlázom az óradíjam.

;)

2015. aug. 28. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös, valószínűleg a tiéd lenne az egyetlen értelmes tanácsadás. Az összes többi a fos termék utána jutalékból él.
2015. aug. 28. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:

@22:06

Úgy látszik te még nem hallottál arról a bizonyos három betűs német cégről...

2015. aug. 28. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
A "mindenféle" biztosítási ügynökök,mostmár kb 80%-a egyetemi diplomával rendelkező szakember,és nem ilyen kis otthon ülő munkanélküli M@jom a célcsoportja mint aki ezt a kérdést feltette. :) Amúgy szar egy életed lehet... :)
2015. szept. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!