Kiket hívnak fel mindenféle biztosítási ügynökök?
Figyelt kérdés
Szóval baromisok szabadidőm van és arra gondoltam tök jó lenne ha ilyen tizen-huszonéves fiatalok felkeresnének néha hogy ők a nagy pénzügyi tanácsadók és húú micsoda tanácsokat tudna nekem adni mert az ő cégük ilyen meg olyan profi.
Tudom, hogy ez nem túl "normális" de én tök jól szórakoznék ha tepernének hogy lehúzzanak valamennyi pénzel én meg a végén mondanám hogy szerintem ez egy fäszság.
Csak az a baj hogy nem hívogatnak ezek.
2015. aug. 27. 18:51
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert a túl sok szabadidődet valami frankó kis munkanélküliségnek köszönheted, emiatt nem vagy túl izgalmas senkinek, aki el akar adni neked valamit... ha dolgoznál, akkor nem érnél rá ilyen marhaságokon töprengeni.
2/8 anonim válasza:
Ezen már én is töprengtem. Bár legutóbb mikor mlm-re akartak bepalizni, nem voltam felkészülve, mert én kis naiv nem sejtettem hogy az lesz. Fapofával végig hallgattam a kiselőadást, aztán nem találkoztunk többet.
3/8 anonim válasza:
Hát, ha neked ilyen nyomorúságos az életed, annyit tudok segíteni, hogy bemehetsz bármelyik boltba, autókereskedésbe, ingatlanirodába potenciális ügyfelet játszva, és az ottani eladóknak is mondhatod a végén, hogy szerinted az ajánlatuk egy fászság. Miért nem teszed ezt?
4/8 anonim válasza:
Pénzügyi tanácsokkal nem noname senkiket, hanem cégvezetőket keresnek meg leginkább.
5/8 anonim válasza:
Hozzám jöhetsz, de én előre kiszámlázom az óradíjam.
;)
6/8 anonim válasza:
5-ös, valószínűleg a tiéd lenne az egyetlen értelmes tanácsadás. Az összes többi a fos termék utána jutalékból él.
7/8 anonim válasza:
@22:06
Úgy látszik te még nem hallottál arról a bizonyos három betűs német cégről...
8/8 anonim válasza:
A "mindenféle" biztosítási ügynökök,mostmár kb 80%-a egyetemi diplomával rendelkező szakember,és nem ilyen kis otthon ülő munkanélküli M@jom a célcsoportja mint aki ezt a kérdést feltette. :) Amúgy szar egy életed lehet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!