Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Ilyen esetben jár nekem...

Ilyen esetben jár nekem kötbér? És kinél tudom ezt igényelni?

Figyelt kérdés
Le adtam a T-mobil szervízbe a telefonomat, hogy csinálják meg. Azt mondták 10-12 nap kb. és a papíron is az van írva, hogy augusztus 15.-ig kiszállítják a készüléket. Tegnap (19.-én) felhívtam őket, hogy miért nem érkezett még meg a telefonom és azt mondták jövőhét elején (24-25) fogom megkapni.
2015. aug. 20. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
A "várható" szó nem volt ott véletlenül az augusztus 15-i dátum előtt?
2015. aug. 20. 13:56
 2/6 Bob the builder ***** válasza:
60%
Nem jár (szerintem), de valamit kibalhézhatsz tőlük. Főleg ha garantálták, hogy addigra meglesz.
2015. aug. 20. 14:12
 3/6 A kérdező kommentje:
A várható szó nem volt ott, javítási határidő van a dátum előtt. Viszont az ügyintéző is mondta a telefonba, hogy igen látja hogy 15-ig meg kellett volna érkeznie.
2015. aug. 20. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Kötbér akkor jár ha szerepel a szerződésben.
2015. aug. 20. 14:22
 5/6 A kérdező kommentje:
És ha két hónapig nem küldik ki a telefonomat akkor hiába van ott a határidő vagy mi?
2015. aug. 20. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

Figyelj én pl vettem télen egy márkás téli cipőt (J.S.)34 000Ft-ért, 3 nap után leesett a talpa a jobboldalinak. Visszavittem elküldték vizsgálatra, nem-e én téptem le, 3 hét múlva jött az SMS kész van mehetek érte, de 4 napig nem értem rá, elment 1 újabb hét mire átvettem.

4 nappal később lejött a másik talp, újabb 2 hét mire kivizsgálták, ki a hibás, majd 3 hét javítás. 1 hét utcai viselet után eltört a talpa, a vizsgálat 2 hét, eredmény extrém hideg miatt rideg törést szenvedett a talp, erre nem jár garanciás javítás. Választhatok 15e Ft-ért kérek-e javítást, hát nem kértem, a pénzemet akartam vissza, de csak 3 hónap gari van az pedig lejárt, így jogilag b444szh444tom!

2015. aug. 21. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!