Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Van esély 23 évesen Angliában...

Van esély 23 évesen Angliában olcsó autó biztosítást kötni?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy autót ugyanis tíz mérföldre van a munkahelyem és az busszal jó esetben hetven perc. De volt már száz is. Na ez ugye naponta elég sok idő viszont autóval ez leredukálható 40percre oda vissza. Az autó egy mindösszesen 350fontba kerülő golf teljesen leszervizelve. A lényeg hogy a legolcsóbb biztosítás amit találok rá az havi 140font. Pedig kertvárosban lakok, mindösszesen évente 5ezer mérföldet írtam be és normális szakmám van. Más idősebb embert nem tudok megadni akinek van kinti címe vagy múltja valamint ha lehet nem is szeretnék mivel gyűlnie kéne a bónusznak ugyanis nem fél évre tervezek maradni. Van lehetőség valahogy olcsóbb biztosítást kötni vagy törődjek bele és így jártam? Előre is köszönöm. (ui.: otthoni biztosítást nem tudok kihozni)

2015. máj. 24. 20:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azért ennyi mert a srác magának vette ideiglenes autónak leszervizelte de azóta vett magának egy nagy értékű autót. Ez ott áll a behajtón. Feleslegessé vált Neki és nem akarja hirdetni reál áron mert akkor nem tudni mikor megy el. Így meg kB alkatrész árba eltudja adni egy perc alatt...
2015. máj. 25. 11:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Találtam third party fire and theft biztosítást havi 88fontért. Az ajándék a 140hez képest. Köszi a válaszokat!
2015. máj. 25. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!