SOS! Ezt fedezi a biztosítás?
Figyelt kérdés
Ilyet kötöttem a GPS-emre, amire ráültem...
40k volt tavaly nyár elején, a képernyő teljesen meghibásodott. Érvényes rá a garancia? Cserélik, vagy megéri nekik szervizelni?
2015. máj. 4. 13:53
1/2 anonim válasza:
Szia! Mi lett végül, megtérítette?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, és nagyon rendesek voltak, leírom a menetét, amennyire emlékszem. :)
Kellett volna a betétszám, ami nem volt nálam, mivel éppen utaztam, de nélküle nem tudtak mit kezdeni, de nem zavarta Őket, hogy kicsúsztam így a(z) (5 napos?) határidőből. Utána már minden gördülékenyen ment. Intézték a futárt, aztán egy-másfél hónap múlva jött a papír, hogy levásárolhatom GPS-re azt a pénzt, ezzel kellett bemennem az Auchan-ba. Választhatsz drágábbat, vagy olcsóbbat is. Ha olcsóbbat, a különbözetet később utalják. Sokkal-sokkal később.
2015. szept. 30. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!