Elszámolták az árvasági juttatást. Nekem kell visszafizetni?
Nem akarom megvédeni a kérdezőt de ez már olyan hogy dögöljön meg a másik lova. Ha hibáztak és jobban járt valaki az nekem nem fáj, legalább valaki kisember is jobban járt egyszer.
A másik lehet hogy az én adómból is kapta jogtalanul de inkább neki adom mint hogy a sok szemét tetű szétlopja és egymásnak osztogassa. Engem ez jobb érzéssel tölt el és legalább jobb helyre került a pénzem.
Szóval fogjam fel az árvasági juttatást adománynak ugye? Mert amúgy máshol ez nincs, csak Magyarország olyan kegyes, hogy annak aki elvesztette a szüleit valami nevetséges összeget ad, és ne is merjen szólni onnantól kezdve, mert ő el van látva a jóságos adófizetők pénzéből.
Nagyon szépen köszönöm ezt a kegyet neked is a Józsinak is meg a Gizinek is, biztosan a szüleim nem dolgoztak, rajtad élősködöm. Neked kéne gondolkodnod inkább. Teljesen elhitted már, hogy egy ilyen nyomorult országban minden fillér ajándék, pedig nem, természetesnek kellene lennie, hogy a nyugdíj, az árvasági juttatás, az állami támogatás az egyetemen nem egy kegy, egy ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!