Betört ablaknál mit kell mondani a biztosítónak, hogy fizessen? (lakásbiztosítás)
Személyesen azt mondta a hölgy, hogy az üvegezést fizetik, de gondolom nem mindegy, hogy jelentem be.
Betörte vki egy téglával? Akkor nem kell feljelentés?
Becsapódott a huzattól? Akkor nem én voltam felelőtlen?
Nekiütődött vmi? Megint lehet az én hibám.
Ilyesmit nem kérdezek meg tőlük, ne is írjátok, hogy ott érdeklődjek. Magam alatt vágnám a fát.
köszi.
akkor előre be sem kell jelenteni, csak a javítás után viszem a számlát?
na látjátok, ezért nem mindegy. nem mertem őket felhívni, mert nem tudom, mit mondjak, ha megkérdezik, mi történt.
de ha a 3. válaszoló nem válaszol, és neki van igaza, mármint hogy esetleg kiküldenek egy szakértőt, vagy le is kell fotózni, és én ezeket elmulasztom, akkor nem fizetek. még azt sem tudom, mennyi lesz, de gondolom, több tízezer, és ezt nem akarom elbukni.
szóval ki kell derítenem, hogy náluk hogy szokás, de továbbra sem tudom, mit feleljek, ha megkérdi, hogy történt a káreset.
köszönöm. ezek mind jók. gyerek nincs, de a szédülés jó. a létrát lehet nem mondanám, mert az gondatlanság, azt elkerülheti az ember, ha figyel.
jövő héten fel is hívom őket.
4 éve van biztosításom, de még nem jelentettem semmit, csak fizetek nekik.
Nyugi,nem fogják kikérni a gyerek születési anyakönyvi kivonatát,nyugodtan kamuzhatod:) JElentsd be minél előbb,mert van bejelentési kötelezettség. A legegyszerübb,ha pl.hétfőn bejelented és azt mondod, hogy pénteken vagy a hétvégén történt. Azt ha ki is megy kárszakért,nem fogja látni, hogy 2napja vagy 6napja tört be. Ha már évek óta,az mondjuk látszódna.:)
De ha már ennyit segítettem, írd már meg, mégis hogyan tört be az üveg?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!