Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Milyen kiegészítő biztosítások...

Milyen kiegészítő biztosításokat lehet kötni az AEGON-nál?

Figyelt kérdés
Tetszik a Vitál nevezetű biztosításuk, de az interneten sehol sem találok leírást arról, hogy konkrétan milyen kiegészítőket lehet pluszban bele kötni. Jó lenne azért minél szélesebb körben biztosítani magam, de nem tudom hogy itt kapok e meg mindent amit akarok.
2014. okt. 21. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Miert pont Vital?

Milyen kiegeszitoket szeretnel?

2014. okt. 21. 15:23
 2/5 A kérdező kommentje:
A bátyámnak olyanja volt/van (már nem tudom, mert jó pár éve indította), és tudom hogy viszonylag olcsó. Több minden érdekel, a betegségektől a baleseten át az átfogó egészségbiztosításig
2014. okt. 21. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:

mindenféle rossz szándék nélkül, kb. kapásból 3 biztosítót is tudok mondani, akinek olcsóbb a kockázati biztosítása.

Kiegészítő biztosítás mindegyik mellé köthető.

2014. okt. 22. 00:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Helló, én ott dolgozom, ahol a Vitált értékesítik.A Vitál akkor jó, ha van hiteled, vagy családot,és gondoskodni szeretnél róluk,ha veled valami történne, ugyanis a piacon ez a termék adja a legmagasabb védelmet / min.10.000.000 ft./a legalacsonyabb áron.Ezzel cáfolom az előttem írót. 15 féle kiegészítőt köthetsz melléje.Tudni kell,ez nem megtakarítás, hanem komoly élet,-baleset,-betegségbiztosítás.De van olyan is,ahol a futamídő végén, -ha életben vagy-visszafizetik a teljes díjat, amit a haláleseti védelemre kértek, vagyis nem érzed kidobott pénznek.Te választasz,az utóbbit max.30 éves korig szokták ajánlani, de ha tényleg érdekel,írj privátban,és tájékoztatlak.
2014. okt. 22. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:

"a piacon ez a termék adja a legmagasabb védelmet / min.10.000.000 ft./a legalacsonyabb áron" ez több dolog miatt is baromság. (és ezzel cáfolom az előttem írót ;) )

1, ha a legmagasabb védelmet adja, akkor miért nem maximumot írsz?

2, ha 10M alatt nem vállal, az inkább hátrány.

3, (bár tényleg nem javaslom, hogy ott kösd meg), de csak próbáld ki a clb.hu -t díjkalkulációként...

2014. okt. 22. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!