Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Hogy tudom elintézni Németorsz...

Hogy tudom elintézni Németországban a tb-t?

Figyelt kérdés
Egy hete költöztem ki a férjemhez Németorszàgba. Otthon fizetnem kellett a tb-t. Itt viszont a férjem àltal biztosìtva vagyok. Még Magyaro. voltam bent az egészségpénztàrba, szóltam, hogy kiköltözök. Mondtàk, hogy az itteni biztosítótól kell kérnem egy formanyomtatvànyt és azt nekik vissza kell küldeni. Vajon elfogadjàk a fénymàsolatàt is? Valaki volt màr ilyen helyzetbe? Hogy sikerült elintézni? Ugyanis nekem azt mondtàk, h nem lesz egyszerű kilépni az oep-től...
2014. jún. 13. 01:51
 1/1 A kérdező kommentje:
Ja és még nincs munkàm. Ez a megoldàs csak akkor él ha lesz munkaviszonyom? Addig fizetnem kell otthon amíg itt nem lesz munkàm vagy màr most kérhetem a formanyomtatvànyt?
2014. jún. 13. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!