Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Ha levelet írtam az országos...

Ha levelet írtam az országos eü pénztárnak, ők továbbíthatják a hozzájárulásom nélkül a lakcímem szerinti pénztárnak? Sérelmezhetem ezt?

Figyelt kérdés

ugyanis írtam nekik levélében, hogy önökhöz fordulok az alábbi kérdésemmel, ugyanis a lakcímem szerinti pénztár nem válaszol, többször voltam bent már náluk.

erre azt válaszolták, hogy levelem továbbították a lakcímem szerintinek.

akiknél már bent voltam többször is, erre most megy nekik levélben ugyanaz. nem akarom az unszimpátiájukat kivívni.

írhatok az országosnak, hogy sérelmezem, amiért továbbították engem meg sem kérdezve, vagy jogosan jártak el?

2014. ápr. 28. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Írtál valakinek, aki cégen belül továbbította. Hol a probléma?
2014. ápr. 28. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:

ott a probléma, hogy ez visszacsatolás, semmi értelme, és nem akarok összetűzni velük.

röviden, mondjuk valaki nyúzza anyut, hogy zsebpénz kell, anyu azt mondja kérj apádtól, erre apu visszaküld anyához.

van értelme?

2014. ápr. 28. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
ott a törvényben, hogy illetékesség alapján továbbteszik az ügyeket.
2014. ápr. 28. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:

és akkor nem is olvassák mit ír az ember.

tekintve, hogy írtam, hogy az illetékesek nem válaszolnak.

nem is akartam velük tovább kontaktolni!

2014. ápr. 28. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!