Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Szeretnék új gépjármű biztosít...

Szeretnék új gépjármű biztosítást kötni. Márciusban kötöttem, de most szeretnék váltani. Lehetséges?

Figyelt kérdés
most fizetek évi 50 ezret de egy kedvezőbb díjszámításnál csak 35 lenne. Szeretnék váltani de az autót 2011.03.30-án vettem és a biztosítás is kb akkor lett megkötve. Válthatok most? Ha gen a fennmaradó összeget a leendő bankomnál visszautalják?

2013. nov. 26. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Majd január 29-február 28 között mondhatod fel a biztosításodat március 30-i határidővel (évforduló nappal), és március 1-március 30 között kötheted meg az új biztosítást (március 30-tól kezdődően). Viszont addig sajnos változhatnak a díjak.
2013. nov. 26. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem válthatsz csak azért biztosítót, mert találtál kedvezőbb díjút! Családon belül "eladhatod", de akkor az átírás többe van, mint a 15e Ft, amit megspórolsz!
2013. nov. 27. 06:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Így van, az első válaszoló jól leírta a teendőket, csak megerősíteni tudom őt.
2013. nov. 27. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!